Fizikcifizik gzmnrhal napcaz boyle bilmiyorum valla. Benimde iştahım cok acik. 15. Hafta 2.8 kilo almisim bile. Daha yeni 300 gram daha eklenmiş 2.5 idi yaaa
mehmetselimannesi gzmnrhal 25+2 deyim + 2 kilo aldım iştahım sifirdi benim şimdi şimdi almaya iştahım açılmaya başladı mide yanmamda 19 haftalıkken baslamisti
gzmnrhal pvt Doktorun henüz beni görmemişte ondan cok diyor bence kafana takma 35 kilo alip doguranlar var allah askina 💕
gzmnrhal melissa55 Bizim 3lü kız grubunda hepimiz peşpese yaptik onlar dogurdu ve şöyle diyim ilk 40 gün icinde biri 10 kilo biri 15 kilo verdi bence veririz 😁💕
melissa55 gzmnrhal inşallah ya sağlık olsun da gerisi her şekilde hallolur Allah hepimizin yardımcısı olsun
asenazeynep gzmnrhal Yaa çok şüküür😂 Küçükken göbeğimize top falan koyardık, karnım aynı öyle😂 Nazar değmez inşallah da son saniye şişmem😂😂
emoyrt gzmnrhal 36+2 bende 12 kilo ile devam. 10 martta dogacak inşallah 🐣 o zamana kadar almasam iyi
nkkl yorgunamaumutlu bende aynı haftada aynı kiloyu aldım ve benimde tek derdim mide yanması çözüm bulamıyorum ne denediysem olmadı ama iştahım maşallah gören diyo şimdi nasıl yiyor diye ☺️
yorgunamaumutlu nkkl bana doktor gaviskon şurup verdi ama fayda etmedi benim hamilelik öncesinde de mide yanmam oluyordu ara ara gastritim var doktora sordum mide ilacı içebilir miyim diye içiyorum nexium 4 5 günde bir anca onunla iyi oluyor midem