pisico gzmnrhal 15.haftamdayım henüz kilo almadım ☺️ Aksine kilo verdim 😅 İlk trimesterde her gün bulantım olduğu için yemekle aram yoktu, 2 kilo verdim bu süreçte. Son 1-2 haftadır bulantılarım geçti. Sanırım bundan sonra alacağım bakacağız artık 😅
P16 gzmnrhal 31+6 15 kilo almışım 😬😬 ilk iki ayda 2 kilo vermiştim bulantılardan son 5 buçuk ayda 15 kilo çokkkk fazla of 🥹🥹
ecemciik gzmnrhal yazmaktan asla vazgeçmicem her yere yazıyorum bunu jsjsjsjsjs 😅 37 haftalığım, 110 kilo oldum, 98le hamile kaldım, ve tüp mideliyim 😅🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun hepimizin 🙏🏻
asenazeynep gzmnrhal 35 haftalık olduk 13 kilo almışım🥳45 ile hamile kalmıştım zateenn🌸 Son düzlükteyiz daha da alır mıyım bilmiyoruum😂
tev 35+4 haftadayız 8 kılo aldım şeker olduğu için dikkat edıyorum o yüzden çok almadım 20 haftadan beri almıyorum 20 haftaya kadar dikkat etmedim 8 kıloyu o zaman aldım.doğuma kadar belkı 2 kılo anca alırım
asenazeynep gzmnrhal Yaa çok şüküür😂 Küçükken göbeğimize top falan koyardık, karnım aynı öyle😂 Nazar değmez inşallah da son saniye şişmem😂😂
gzmnrhal bebeybi 3 haftasina göre hesapla adet tarihini uygulamadan degistir benimde 6 gün fark vardı 30 agustos son adetim onun yerine 4 eylulü sectim takip edebiliyorum bebegin gelisimini doktorun soyledigi hafta dogru
gzmnrhal emndmr88 Ben lekelenme yaşamadım hic bir bilgim yok malesef bilgisi olan varsa yazsin doktorun ne dedi lekelenme icin