ssdml justmoon777 ben de 30dayim 13 kilo aldım biraz cok gibi degil mi :/ neyse ki son 2 aydir kilo alımim yavasladi 1, 1 yükseliyor. Ben asil kiloyu 4-5. Aylarda aldım birden.
ebrukkaya gzmnrhal 30+3 haftalığız 🥰 10 kilo aldım bu süreçte yemedigim halde nasıl oluyor bilmiyorum bende sizin tam tersinizim yanma yok iştah yok mide bulantısı yok 😂😂
ssdml ebrukkaya ben de aynı durumdayım. Mide şikayetlerim yok tam tersi iştahsızlık var ama kilo alıyorum 😂
Fatmaa_mehmett 18+5 ten 2 kilo aldım. 53 kiloydum şuan 55 oldum.diger iki çocuğumda 64 ile doğuma gittim. 40 ım çıkana kadar eski kiloma geri dönüyorum.🙂
nur1291 Ben kilolu hamile kalan biriyim daha yolun başındayım 8 haftalık. İnşşalh çok almam kilo yoksa yanarım 😱
miniminibebi gzmnrhal maşallah afiyet olsunnn 9. Haftamız 2 kilo verdim iştahım yok mide bulantıları devammmm🫠🤢
ummu1405aksu merve588 evet sağlık yönünden problem değilse sıkıntı yokta işte hamile kafası kötü bisey var zannediyorum
merve588 ummu1405aksu o hepimizde olan bir durum ya en ufak seyde tedirgin olabiliyoruz bebislerimiz için 🥹
necmiye86 71 di hamilelik başında mide bulantılarından 64 e düştüm. şimdi 21 haftalık oldum. 70 kiloyum. iştahım arttı. sona doğru 10 kilo alırm gibime geliyor 😄