merve588 gzmnrhal ilk gebeligimdede ayni cok zayiflamisdim rahatim bu durumda sadece ayaklarda sisme var hic 30 haftalik hamile biri gibi durmuyorum 😅
gzmnrhal merve588 Çok dillendirme valla nazara gelirsin bianda alirsin falan bide 😅 kilo zor ben ilk defa bacaklarimin birbirine deyip tahriş olduguna şahit oldum mesela allahtan kıştayız haziran ilk haftasi dogum yazin ne yapardim bilmem 😅
merve588 gzmnrhal yüzümü gorenler zaten nazar etti bi kac kez dilim dursada tipim el vermiyo demekki 😂😂 nasipse nisan benimki dogumdan sonrada inşallah zayif kalirim 🫣
beyzzsenturkkk gzmnrhal ben oruc tutmuyorum ama her gece esimle sahur yapıyorum cogunlukla hamurisi falan yani ne kıscam boğazımdan bu kilolara bir daha ne zaman bahane bulcam böyle😂😂😂😂😂
gzmnrhal beyzzsenturkkk Evet ben bide sahura kadar uyumuyorum çilekli nutellalar falan ufak atistirma yapiyorum sahurdada yiyip bi güzel uyuyorum 😅😅
Zehrailly gzmnrhal 24+3 üm kilo vermişim 75 le hamile kaldım şu an 74 üm. Oğlum 16 aylık inanılmaz hareketli bir çocuk peşinde koşmaktan her gün bedava kardiyo yapıyorum üstüne bi de yemek yemeye zaman bulabilirsem şükredip iki lokma öyle yutuyorum 😂
gzmnrhal Zehrailly Güzel düşünün hem fit bir doğum olacak hem spor salonlarina para vermiyorsunuz 😅 allah yardımcıniz olsun 💛
semsem150 22nci haftadayım ve 9 kilo aldım 🤦🏻♀️ başından beri hiç mide bulantım olmadığı için boğazım hiç durmadı 😭
merve588 ummu1405aksu doktor sordu bende kusmakdan dolayi olabilirmi dedim çünkü gebeligimin basindan beri kusuyorum doguma kadarda kusarim gibime geliyor bebek kilo alabilir bu da ihtimal dediydi
ummu1405aksu merve588 başında benim de bulantim vardi ama şimdi o da fazla yok yiyebiliyorum ama 29 dan 32ye kadar iki kilo verdim bu haftada da aldım mi verdim mj Bilmiyorum ama gören herkes zayıflamışsın nasil hamilesin falan diyor benim de kafam karışıyor
ssdml justmoon777 ben de 30dayim 13 kilo aldım biraz cok gibi degil mi :/ neyse ki son 2 aydir kilo alımim yavasladi 1, 1 yükseliyor. Ben asil kiloyu 4-5. Aylarda aldım birden.
merve588 ummu1405aksu ayni yorumları bende aldim çokça saglikli olsunda bebislerimiz bizim kilolalarin coklugu azligi önemli degil 🤭
ummu1405aksu merve588 evet sağlık yönünden problem değilse sıkıntı yokta işte hamile kafası kötü bisey var zannediyorum