1oglanannesi gzmnrhal 30+5 bu gün gitmiştim kontröle 60 la gebe kalmıştım 57 ye düşmüştüm bu günse 62 kilo olmusum 😂
beyzaa02 18 haftalık tam bu haftaya kadar 10 kilo verdim ilk zamanlar çok fazla bulantım vardı iştahım yoktu hala çok iştahlı değilim ama kilolu hamile kaldım şuanda bu durumdan memnunum… Bebek de gayet sağlıklı çok şükür 🤲
beyzaa02 s_vdaa bende 97 kilo ile hamile kaldım 10 kilo verdim 18 haftaya kadar 🙂 bakalım inşallah çok almadan bitirmek istiyorum hamileligi
nnjjkkkv gzmnrhal hiç oturmadım ki sürekli koşuşturma içindeyim almadık sürekli yatsam alırdım eminim ki 😅
yarenkarakus Bende tam 35 haftalık oldum 10.kilomu almışım . Ama zaten yüksek kiloda hamile kalmıştım 80’dim 90 olmuşum . Maalesef yüksek kilo yüzünden biraz hareket ve ağrı anlamında sıkıntı yaşıyorum ikinci gebeliğim birde yalancı sancılar başladı. 🫠
s_vdaa beyzaa02 ne güzel ilk başta bende birşey yiyemiyordum 4 kilo verdim sonra birden iştah bir açıldı zaten kilo almaya müsait biriyim aldıkça aldım
ipeksyy merve588 ne güzel ekstra bir şey mi yaptiniz bende aynı kilodayım 1 kilo verdim ama daha çok var önümde basindayim
beyzaa02 ipeksyy hiç birşey yapmadım çünkü o kadar kötü geçti mi ilk 2 ay birşey yapmama gerek kalmadı midem de biraz küçüldü galiba çok yiyemiyorum
ipeksyy beyzaa02 anladın benim hiç bulantım olmadio yüzden çok korkuyorum bir anda kilo alırım diye özellikle şekerden
nidoko gzmnrhal 29+2 deyim 2 kilo almışım oda bebeğin ve eşini suyunu vs kapsıyo kendime çok şaşırıyorum kilo almaya çok meyilliydim çok alırım sanıyodum ama öyle olmadı çok şükür
emndmr88 10+3 haftalık hamileyim 79 la başlamıştım şuan 72 kiloyum mide bulantıları yüzünden iştahım kapandı.Birde bende lekelenme oluyor 10.hafta olmasına rağmen bu normal mi?
gzmnrhal emndmr88 Ben lekelenme yaşamadım hic bir bilgim yok malesef bilgisi olan varsa yazsin doktorun ne dedi lekelenme icin
ssdml ebrukkaya ben de aynı durumdayım. Mide şikayetlerim yok tam tersi iştahsızlık var ama kilo alıyorum 😂
bebeybi gzmnrhal Doktorun dediğine göre 5+3′teyim şu an ama son adet tarihime göre 3 hafta geriden geliyor geç döllenme olduğunu söyledi. Bu uygulamadan bebeğimin gelişimini takip edemiyorum çünkü 3 hafta ilerisini gösteriyor🥲🥲 Henüz küçük olduğu ve ilk olduğu için çok heyecanlıyım
gzmnrhal bebeybi 3 haftasina göre hesapla adet tarihini uygulamadan degistir benimde 6 gün fark vardı 30 agustos son adetim onun yerine 4 eylulü sectim takip edebiliyorum bebegin gelisimini doktorun soyledigi hafta dogru