1melekannesi3858 zeynep9407 canım benim kalp atsii bile duyuldu ama yinede korkuyorum o korku bitmiyo emin ol
zeynep9407 1melekannesi3858 çokta değilim yani. Normalde çok tez canlı biriyim normale göre pek bişey yapmıyorum yatmasam bile oturur uzanarak oturur pozisyondayım
zeynep9407 İlk hamileliğimde böyle bişey yaşamamıştım 😓 her dk wc ye koşuyorm bişey oldu mu diye nasıl geçicek böyle bilmem
1melekannesi3858 zeynep9407 benim ilk gebelikte de olmuştu ama sadce 3 gün bu baya sürdü 2 hafta oldu neredeyse doktor sanada yatak isihrati dedimi
zeynep9407 1melekannesi3858 kendi doktr randevuma daha var haftaya perşembe günü. Ama acildeki dr lar öyle bişey demedi. Lekelenme dediler kanama kanalı vs yokmuş bide 1 damla kan bile düşük tehdidi dedi 😓😓
mihra2021su pamuksekeer recetesız satılıyorda recete olmadan iğneyı yapmıyorlar sız nasıl yaptırıyorsunuz
pamuksekeer @mihra2021su kendim yapıyorum evde göbekten yoksa sabah akşam hastaneye gitmek zorunda kalıcam
reyhanekici 1melekannesi3858 ben tüp bebek ile hamile kaldım benim de ara ara kanamam oldu sadece fitil kullandım doktorunuz vermeden kullanmayın bence fazla olabilir aktif kırmızı kan yoksa progestan fitil de kahverengi lekeye sebep olabilir eski kan oluyor rahim içindeki onu atıyor dışarı
zeynep9407 reyhanekici bende tüp bebekle hamile kaldım ikisinide. Dr kontrolünde kullanıyorum hepsini onlar söylediği için. Hatta ocsapar vardı kan sulandırıcı onu kaç gündür kullanmıyorum
reyhanekici zeynep9407 evet bende axeparin kullanıyordum kanamalar olunca kestik hemen sadece fitil kullanıyorum
1melekannesi3858 zeynep9407 aynısını banada dedil r ama doktorum sorun görmedi yatacaksin bol bol dinlenceksin dedi kırmızıya dönmediği surece korkma dedi
Kurabiyeannesi Canım hemen kesilmez o 11. Günde ancak sonlanmıştı benimki dediğin gibi ipliksi pas lekesi gibi kahverengi bir lekeydi hep geliyordu bol su iç ilacını düzenli al inşallah geçecek
1melekannesi3858 Kurabiyeannesi ya benimki 11 günü de geçti ya bı bitseydi doktor kese içinde ve etrafında kanama vs gözükmüyor korkma aktif kanama değil bu dedi
reyhanekici 1melekannesi3858 bu pozitif birşey çok şükür ki ben 15.hagtafa progestan kullanmzsam yine leke oluyor içini ferah tut aktif kanama ol afıkça tek yapılacak olan bol bol istirahat ve ilaç kullanımı 🧿
Kurabiyeannesi 1melekannesi3858 evet eski kan bebek büyüdükçe geçecek sabret psikolojik olarak zorluyor biliyorum ama beklemekten başka çare yok
1melekannesi3858 reyhanekici ay doğru söylüyorsun keşke bı gecse ya vallahi psikolojik olarak etkiliyo ya
kedimekim 1melekannesi3858 ben şuan 14 haftalığım 10. Haftadan beri kendi akıntımın içinde minik minik bazen pembe bazen kahverengi leke geliyor. Doktor kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ve şuan Progestan kullanıyorum. Bir kere de iğne oldum. Doktor bir daha gerek görmedi. Benim kanama alnım bebekten uzakta rahim ağzının ordaymış belki o yüzden bir daha iğne vermemiş olabilir. Bence tekrar bi doktorunla görüş gerek görürse verir zaten
1melekannesi3858 kedimekim canım bende kanamw alanı da gozukmuyo işte sorun orda bizde anlamiyoruz ki valla ya
kilicoz 1melekannesi3858 kalçadan vurulanı yazıyor ama vuran birini bulak lazım ve kalçadan olduğu için çok can yakıyor popo kalmıyor valla bi de pregesteron dex var onu kendin karnın dan yapabiliyorsun ama onu yazdırsan da ücret le alıyorsun onu karşılamıyor