1_prensesannesii 1melekannesi3858 benim lekelenmem de kahverengi ve kaç haftadır bitmedi fitil artı iğne kullanıyorum doktorum bir sorunun yok dedi ama ne olacak bilmiyorum 11 haftalık olacam nerdeyse devam ediyor
1melekannesi3858 kedimekim canım bende kanamw alanı da gozukmuyo işte sorun orda bizde anlamiyoruz ki valla ya
Aycicegim 1melekannesi3858 ben hep aile hekimine yazdırıyorum Progestan ampül ve hapınj aynı anda kullanıyorum
arthur12 Kızlar benim daha çok küçük 4+4 kese falan görmedik ama minik minik açık kahverengi lekelenmem oluyor dünden beri duphaston kullanıyorum korkuyorum da
Kurabiyeannesi 1melekannesi3858 evet eski kan bebek büyüdükçe geçecek sabret psikolojik olarak zorluyor biliyorum ama beklemekten başka çare yok
Aycicegim 1melekannesi3858 hayır normal olan eşim alıştı artık tüp bebek annesiyim ben aynı zamanda tüp bebek ile hamileyim tekrar bütün iğnelerimi eşim yapıyor sağolsun öğrendi çok güzel hastaneye gitmekle uğraşmıyorum. Siz sağlık kuruluşunda vurdurcaksanız eğer reçeteyi atmayın yoksa vurmazlar
reyhanekici 1melekannesi3858 progestan dex 13.haftaya kadar kullandım onu da göbekten kendim vuruyordum devlet karşılamıyor ama ben devlet Hastanesi’nde tüp bebek yaptırdım raporlu olmama rağmen ücretli alınan bir ilaçtı
miniminibebi zeynep9407 sürekli olması kötü etkilemez bence çünkü öyle olsa aylık bir sınır olurdu ben hamileliği etkilediğini düşünmüyorum sadece vajinal muayene sırasında çok kasılırsaniz da lekelenme tarzında kanamalar olabilir ona dikkat etmek lazım içiniz rahat edecekse gidin bence
1melekannesi3858 Aycicegim valla ben tekrar yarın başka doktora gideceğim ebe başka bı doktor görsün bide dedi
1melekannesi3858 reyhanekici benim doktor iğneye gerek duymadı yarın başka doktora gideceğim bide başka doktor görüşü alacam ben
nkrk benim de kahverengi ipliksi akıntım var iki hafta önce vardı ilaç aldım progestan. akıntı durdu şimdi iki gündür yine devam ediyor ne yapmam lazım
1melekannesi3858 nkrk valla lekenmeye bişey yapamıyorsun kanamaya dönmediği surece korkma ya bence evin icinde otur et sürekli yatma bana yatacaksin dediler ama yat yat insanın sırtı agriyo belim ağrıyor ben oturuyorum bugün
reyhanekici 1melekannesi3858 al mutlaka bana tüp bebek trnsferinden itibaren dex yazmıştı dex, axeparin, fitil ve d vitamini kullanıyordum