fatbenya Eliffff58 ben 30000 de öğrendim sizin yine iyiymiş ama 3 kere test yaptım negatif çıktı bende saldım şans eseri öğrenmiştim 😂😂😂😂
Eliffff58 fatbenya bende sizin gibi düşündüm eşime bakarsam gitmeyecektim gidiyim bari ramazanı hastalıksız hallediyim dedim ısrarımla gittik doktor hamilesin diyince ney dedim
fatbenya Guniiii hayırlı olsun kuzum içini rahatlatmak için bi test ver ve kadın doğuma kontrole git 🥰🌸🌹
fatbenya Eliffff58 ben benimle dalga mı geçiyorsunuz demiştim doktora 😂😂 doktor eşim erkek kardeşi hemşireler falan herkes bana bakıp gülüyorlardı ben şoktan ne yapacağımı bilememiştim 😂😂
veson bende seninle aynıyım en son 15 ocak benimkisi troid hastasıyımda kan testi verdim 12060.0çıktı doktora gittim 4 hafta 6 gün keseyi gördük kesin hamilesin
Guniiii yenibiranne__ çok sağolun o kadar mutluyumki 2 yıla yakın evliyiz pcosum diğe yumurtlayamıyodum Allah büyük mübarek ayda verdi mujdesini🥹🥹
yenibiranne__ Guniiii Beta yaptır hemen ve folik asite başla. Sonuçların çıktığında paylaş lütfen 🥹♥️
nazliiaytac Guniiii şu uzun testlerden yap bacım erken gebelikten o daha iyi bunlarda bende çok kez yanıldım