Guniiii Kızlar son adet tarihim 14 ocak hala adet olmadım. Bugün test yaptım döker dökmez kıp kırmızı iki çizgi çıktı pcosum ben. Sizce hamilemiyim? Fotoğrafını ekleyemiyorum nasıl ekleniyo
demirrleydi_ Guniiii sol üstte 3 çizgi olan yerde resim yükle var ordan yükleyebilirsin ve kıpkırmızı iki çizgi çıktıysa hamilesin emin olmak için kan ver hayırlı olsun
Busranur_mnts Guniiii ordan değil canım mutluresim sitesine gir resmi oraya yükle sana link verecek linki kopyala buraya yazı yazarken yapıştır
Guniiii 1_prensesannesii kız pcosum o kadar olumsuz test gördümki inanamıyorum test yanlış ola bilirmi diye düşünüyorum😂
Eliffff58 1_prensesannesii bende geç öğrendim millet 50 60 la öğrenir ben 13108 le öğrendim doktor biraz erken öğrenmişsin diyip dalga geçti
nazliiaytac Guniiii şu uzun testlerden yap bacım erken gebelikten o daha iyi bunlarda bende çok kez yanıldım
fatbenya Eliffff58 ben 30000 de öğrendim sizin yine iyiymiş ama 3 kere test yaptım negatif çıktı bende saldım şans eseri öğrenmiştim 😂😂😂😂