Sarkac Kızlar musluk suyu midesini bulandıran olduğu abdest alxaktim su midemi bulandirdi kustum alamadm acaba belirtimi
nilruhu mutluuuannemmm bende pıhtılaşma var. Folik asitin folat şeklini verdi doktorum onu kullanıyordum 1 aydır.
mutluuuannemmm nilruhu bende bu ay başladım folik asite regl biter bitmez devam ediyorum bakalım bu ay olucak mı diye sizi görünce sormak istedim gerçekten etkilimi diye
nilruhu mutluuuannemmm kullanılması gerektiğine inananda çok var inanmayanda muallak bir konu gerçekten folik asit🥹
mutluuuannemmm nilruhu sağlıkçı bir arkadaşım önerince gittim sağlık ocağı doktorumda 1 ay önceden kullan dedi
nilruhu mutluuuannemmm 3 ay öncesinden bile kullanmaya başlayanlar var. Bende ilk gebeliğimde 3 ay öncesinden başlamıştım.
mutluuuannemmm bbk28 oyyyy bizede nasip olsun hayırlı olsun canım bir 2 gün sonra tekrarla belirginleşir 💖
mutluuuannemmm nilruhu bana tek kutu yazdı doktorum değerlerim vitaminlerim vs hepsi iyidi dedi bu ay bekliyoruz bakalım
bbk28 nilruhu ya benim anlamadığım ben Dpo 15 deyim bu kadar silik olması normal mi? Gerçi akşam idrarı ileyaptım
bbk28 mutluuuannemmm yaaa sizce var mı? Biraz korktum açıkçası Dpo 14-15 te bu şekilde silik olması beni korkuttu🥲 Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallaahhh❤️❤️
arsesraa Benim de bugün böyleydi kızlar fotoda çok belli olmuyor ama böyle oynattıkça bir çizgi beliriyor awox test kuruma da olabilir o yüzden negatif gibi sayıyorum
mutluuuannemmm bbk28 öyle düşünme belki geç döllenme vs olmuştur ay var gibi ben herhalde silik görseydim böyle düşünmezdim uçardım mutluluktannnnn sevin tadını çıkar💖