arsesraa nilruhu yaa gerçekten miii ben bana gözlerim artık oyun oynuyor diye düşünmeye başladım da 😂😂 tabii ki yarın deneyeceğim şu an yapmamak için bile zor duruyorum 😂
nilruhu arsesraa gerçekten miiii 🥹 awoxta hiç yanılmadım ben ya. Ama yanılanları görünce ben bugün predictor early, frelly, days doctor buldum eczanelerden onlarıda yaptım. Hepsi aynı anda yalancı yada kuruma çizgisi veremez herhalde diye 🤣
arsesraa nilruhu ahahaha yaa harikasın ben yurt dışındayım bu awoxları da Türkiye’den gelirken yanımda stoklu getirmiştim ama bu ay olmazsa öbür aya kalamayacak 😂
arsesraa nilruhu inşallah canım benim yarın göreceğiz valla, birkaç gün önce çok fazla karnım ağrımıştı adet oluyorum erkenden sandım ama olmadım sonra da azaldı ağrı şu an neredeyse yok
nilruhu arsesraa stoklu test olunca içinden geldikçe yapıyorsun. Bende test delisi oldum kenarımda ne kadar varsa kendime engel olamıyorum🥹
nilruhu mutluuuannemmm Rabbim aratmasın inşallah gönlünüze göre versin❤️ bende 9 aylık evliyim henüz. İlk günden beri Rabbim ne zaman nasip ederse diyorum hep🙏🏼
mutluuuannemmm bbk28 öyle düşünme belki geç döllenme vs olmuştur ay var gibi ben herhalde silik görseydim böyle düşünmezdim uçardım mutluluktannnnn sevin tadını çıkar💖
nuryldrm1 nilruhu ya maşallah darısı bizlere inşallah ramazan da güzel haberleri alırız. 28i de benim regl tarihim su an da sol kasıkta hafif batma agrılar var test yapsam erken olur galiba
nuryldrm1 vascenceloss devamı gelmezse eger yerleşme olabilir bende öyle yaşadım da iki günün sonunda geldi reglm
nilruhu nuryldrm1 bekleyebiliyorsanız bekleyin bence. Bende 2 3 gün test falan yapmayacağım stres oluyorum çok. Kendimi işe verdim 🥲
cihangiri nuryldrm1 benimde adet tarihim 28 aynıyız ben bu ay klomen kullandım hepimiz için hayırlısı olsun