nilruhu arsesraa karın ağrım yok. 2 3 gündür akıntım ve çok hafif ara ara batma gibi his var kasıklarımda. 11 12 pik 13 çatlama görmüştüm. Test için çok erkendi ama dayanamadım🫣 Bakalım 2 gün sonraki testte ne olacak🥹
nilruhu arsesraa ben bugün yaptım 9. Gün. Awox şöyle bir şey çıktı ama bilemedim kuruma mıdır gerçek midir emin değilim🥹 
_ruyagibi Bnmde 26 şubat dpo 9 ve çatlamadan sonra devam eden gösümde sızlama sol kasığımda ağrı hep devam ediyor birde koku hasasiyeti var bakılm sonuç ne olucak 🌸
nilruhu doax bulantı genelde daha ileri haftalarda oluyor ama gögğüs hassasiyeti eğer regl dönemlerinde olmayıp şimdi oluyorsa erken belirti olabilir. 🤔
arsesraa rona26 26 Şubat canım ama olsa çıkardı gibi geliyor eylülde bi kimyasal oldu sonrasında hala olmadı her ay böyle bekliyorum
rona26 arsesraa tarihlerimiz aynı hakkımızda hayırlısı olsun günü beklemek daha iyi test yapınca piskolojikmen etkileniyor insan
arsesraa rona26 inşallah güzel haberler alırsın canım sen de yaz mutlaka test yaparsan ama ben de teste biraz ara vereceğim ya daha çok üzüyor gerçekten
arsesraa nilruhu kuzum inşallah gerçektir sabah tekrar yap istersen ama ben önceki aylar awox ile aynı böyle kuruma çizgisi görüp regl olmuştum inşallah seninki gerçek bir bebiştirrr
nilruhu arsesraa ! Bu sabah böyle çıktı test biraz daha belirgin gibi geldi bana ama yarın sabahta tekrar etmem lazım gibi
arsesraa nilruhu aaa evet canım bak ilk fotoda daha çok belli oluyor ya heyecanlandım valla inşallah vardırrr var gibi duruyor yarın da at bizeee ❤️❤️
nilruhu arsesraa yarında hem awox hemde predictor early yapacağım garanti olsun. Kan verip hüsrana uğramak istemiyorum 🥹