annekiz6141 sarilale123 ay sorma ya 😄 5 martta detaylimiz daha çok var umarım o zaman gösterir amin 😃😄😄
annekiz6141 060436 kizimda ben 11+6 da öğrendim 😄 ama bu aksi bişey çıktı fena bişey olacak galiba inatçı keçi 😄😄😄
annekiz6141 mervekalkann ayy sizinde mi öyle peki size bişey dediler mi cinsiyetle ilgili bana 14 kız 17 de erkek dediler 😄 şimdi 20+5 yine yok kordonla oynuyor haspam ya 😄😄
mervekalkann annekiz6141 ya bana hep erkek gibi dediler hiç kız yorumunda bulunmadı doktorlar detaylıda da kordonu araya almazsa göreceğiz bir zahmet artık :)
annekiz6141 ozgeozge11 ayyy sizinde mii 😄😄 ne çok benim gibi varmış 😃🙊 ne anlıyorlar o kordonla oynamaktan yav uff 😄😄😄
mervekalkann annekiz6141 Ben sürprizlere açığım ya belki kesin kız falan derler 😅 net öğrenirsem yazacağım kesin.
beautiful_ annekiz6141 hahaha sağlıkla gelsin minik ama ben erkek hissettim hislerim çıkar genellikle 🤭❤️
Semilk05 annekiz6141 aynı hikaye ya. 😂 12 de kız 15 de erkek dediler dün gittim 19. Arkası dönük C şeklinde duruyor asla göremeyiz detaylı da artık dedi
annekiz6141 Semilk05 hayır bu kendini gösteriyor harekette ediyor doktor dedi çok hareketli ama kordonu bıraksana yavrum diyor doktor 😅😅 ilk defa bir kontrolde bu kadar eğlendiğimi biliyorum ya 😄😄😄
kizinaasikanne annekiz6141 16. Hafta %60 kız dedi doktor sonra erkek olabilir dedi başka bir doktor 30. Hafta prof %100 kız dedi 6 hafta sonra doğurdum 😂 şu an 3 yaşında bi kızçem var göstermiyorsa zorluyorsa yüksek ihtimal kızdır 😁
annekiz6141 kizinaasikanne bilmiyorum ki benim de kızım var 3 yaşında oda açmış ayaklarını edepsiz ben burdayim dıyordu 😄😅😅😅😆😆 aman sağlıklı olsunlar da farketmez kız erkek valla ama insan merak ediyor da 😄
kizinaasikanne annekiz6141 kız genelde göstermez sizin kız göstermiş ama 😂😂 sağlıklı olsun da ne olursa olsun ben de ikinci bi kız olsun istedim ama oğlum olucak şu an 🩵