kizinaasikanne annekiz6141 kız genelde göstermez sizin kız göstermiş ama 😂😂 sağlıklı olsun da ne olursa olsun ben de ikinci bi kız olsun istedim ama oğlum olucak şu an 🩵
annekiz6141 kizinaasikanne guzel olmaz mı tabi güzeldir hem başkasına bile ihtiyaçları olmaz 🥰 sağlıklı olsun da cinsiyet benim için önemli değil esimde iki kızım olsun diyor bakicaz artık ne gelcek 😆🙊
defnemeva Görsel nsıl ekliyoruz aceba bana da üç kez erkek iki kez kız dendi elimde bi görsel var atsam anlarmısınız
annekiz6141 defnemeva ana sayfada üç nokta var bildirime bakıyorsunuz ya orda fotoğraf yukle var oraya tiklayin sizin Yonlendiriyor zaten 🥰🥰
kizinaasikanne annekiz6141 bizde öyle diyorduk şimdi bir oğlumuz olucak 🥰 benim abim ya da erkek kardeşim yok bakalım nasıl bir tecrübe yaşayacağız 🙈
defnemeva Teşekkürler kızlar en son gittiğimde erkek denildi bu onun görseli ondan sonra detaylıya gittim inatçı bebeğim cinsiyetini ve yüzünü göstermedi malesef
sarslannn 11 haftalık cinsiyetine bakar mısınız fetal dna testi yaptırdım haftaya çıkacak sonuç cinsiyeti de belli olacak doğru bilenlere etiketlerim
Fat_maa Merhaba kizlar yorumumu goren lutfen cvp yazsin bunu videodan ss aldim bacaklarinin arasinda doluluk var gibi ama emin olmadim anlayan bakabilir.mi