buketdeniz19 ikinciyesekeranne ben 3,5 aylık hamileyim kilo almak yerine veriyorum 😂 46 kilo ile hamile kaldım şuan 44 üm bünyem kilo almaya hiç müsait değil 😂 birde hipotiroid var genelde kilo alımı oluyormuş ama bende tam tersi aksine kilo almıyorum 😂
Eliffff58 ikinciyesekeranne ben kızımda 7 kilo almıştım ilk aylar çok miğdem bulandı sonra iştahım açıldı ama ben bol bol yürüyüş yaptım
ikinciyesekeranne Eliffff58 bulantı yüzünden yiyemeyerek alamamak çok daha kötüdür ya onu da istemem valla
ikinciyesekeranne babyou kız o zaman benimkinin sınırı 500 filan heralde maşallah hiç almayım demiyor 😁
Iremsel_ ikinciyesekeranne valla ben hamileliğim boyunca çikolata gördükce öğürdüm hep ki normalde manyağıyım çok severim ama yok içim almıyordu görmeye bile tahammülüm yokru bi de ben 34. Haftama kadar ayakta hep çalıştım yürüdüm gün işi hariç işte 12 bin adım atıyordum minimum
vanilya_kokusu_ busra34__ 69 olarak gözüküyor tartıda ama dışardan çok zayıf gözüküyorum 😅😅 doktorum yediğin bebise gidiyor dedi
busra34__ ikinciyesekeranne şuan 33 üm net 10 kilo aldım ben ve zayıf biriyim yani hamilelikten önce 52 ile hamile kaldım şuan 62 din en son tabi doğuma kadar da alabilirim Max 4 kilo diye düşünüyorum vericez artık mecbur sürekli acıkma olmuyor bende anlamıyorum ama maksimum 10 kilo şuan bakalım
gerigeldik ikinciyesekeranne ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım ama ilk 5 ay hiç almamıştım. Son 4 ay aldım o kiloyu. 36 bedenle hamileliğe başlamıştım doğuma yine aynı pantolonla gitmiştim. Yani alınan kilo hiç görünmüyordu göbeğim büyümüştü sadece. Sezaryende göbek kalır demelerine rağmen doğumdan sonra 2. ayımda tamamen normal fiziğime dönmüştüm bütün kilolarım gitmişti. Şimdi ikinci gebeliğim 7. ayım bitti ve 6 kilo aldım ama sanki 15 kilo almışım gibi duruyor bacaklarım basenlerim aşırı kalınlaştı. Her gebelik farklı oluyor işte tuhaf 😁
ikinciyesekeranne gerigeldik ikincilerde sanırım daha belirgin oluyor ya benim de ikinci, oğlumda ilk başlarda çok hızlı kilo almama rağmen böyle değildim. Bunda direkt göbeğim be popom çıktı kocaman 😁
LadyX ikinciyesekeranne canım ben gebeliğimde toplamda sadece 3 kilo aldım. Doğuma giderken 55 kiloydum. Yediğime içtiğime dikkat ettim ve her gün en az bir saat yürüyüş yaptım
suragungor ikinciyesekeranne hamilelik boyunca bir kere bile midem bulanmadi koku hassasiyeti yasamadim ilk 4 ay icinde 2 kilo vermistim yaza denk gelmisti surekli denize gidiyordum yuzuyordum ona bagliyorum 2 kilo vermemi sonraki surectede toplam 4 kilo aldim benim tsh degerim yuksek ciktigi icin tiroid ilaci kullanmaya baslamistim normalde gece cok acikan biriyim ama ilacla birlikte gece acikmalarim tamamen kesilmisti bide ben gazli icecekler icmedim paketli yiyecekler beyaz ekmek ve disardan fast food yemedim bebege kilo aldirmaya yonelik beslendim dogumdan 1 hafta sonra tartildigimda -10 kilo vermistim
salihaturky İlk gebelikte 12 ikincide 7 kilo aldım ilk üç ay 8/9 kilo verdim ikisinde de.. haricinde de ne canım birşey çekti nede ben aşırıya kaçtım iştahsızlık vardı doğum sonrası açıldı tabi emzirme döneminde ama orda da frene ben bastım 🥴
1Ali +13 aldım ama çok ödemim vardı. Zaten doğumdan çıktıktan sonra tartıldım 7kilosu hemen gitmişti. Bir ay dolmadan kalan 6kg de gitti. Emzirirken 5kg daha verdim 🤡yani 13kilo aldım 18kg olarak geri verdim 55kiloya düşmüştüm
busra34__ vanilya_kokusu_ bende şuan 10 kilo almışım bakalım 33 olduk 52 ye başlamıştı 62 oldum vericez artık mecbur
ece_469 vanilya_kokusu_ Ben de şu an 69 kiloyum ve 31.haftadayım insallah 1 2 kilodan fazla almam doğuma kadar 😀
bayanhamis ikinciyesekeranne 35 haftalık olacağım bende toplam 6 kilo aldım. Abur cubur tatlı hamur işi çok tüketmedim. 19. Haftadan beri gebe pilatesi yapıyorum kiloya etkis oldu mu bilmiyorum ama vücudum kendini bırakmadı gibi geliyor bana. Protein ağırlıklı beslenmek hem bebiş için hem de bizim için en iyisi oluyor
Semilk05 ikinciyesekeranne ben zayıf hamile kalıp 15 kilo aldım ilk gebelikte. Şu an 19. Haftadayım 2 buçuk felan anca aldım
uzunlar ikinciyesekeranne aktif olarak yürüyüş yaptım pilates yaptım bide şuan 37 olacağım 10 kilo aldım ama bu bünyeden bünyeye bile değişiyor canım