melismersin ikinciyesekeranne bunu bende çok merak ediyorum 🫣 19+3 üm yani 7 kiloyu aldım bile 🫣 ki 15. Haftada 5 kilo almıştım 1 aydır şeker takibi yapıyorum kendime ondan yemeğede korkuyorum yinede 2 kilo aldım 😂 inanılmaz iştahım var ya bazen oluyor gerçekten doymuyorum
busra34__ ikinciyesekeranne son haftalar öyle oluyor diyorlar ama ben 33 deyim canım pek bir şey istemiyor anlamadım bende mi tuaflık beslenemiycek diye endişe ediyorum bende
ikinciyesekeranne gerigeldik ikincilerde sanırım daha belirgin oluyor ya benim de ikinci, oğlumda ilk başlarda çok hızlı kilo almama rağmen böyle değildim. Bunda direkt göbeğim be popom çıktı kocaman 😁
ikinciyesekeranne Kızlar sanırım anladım 😁 Malesef yediğim çikolatalar pastaları kesip, popomu kaldırıp biraz hareket etmem lazım 😁 Diyet yapıyormuş gibi yemek yiycez okey doğru mu anlamışım 😁 40 haftalık bir diyet 😁
Iremsel_ ikinciyesekeranne valla ben hamileliğim boyunca çikolata gördükce öğürdüm hep ki normalde manyağıyım çok severim ama yok içim almıyordu görmeye bile tahammülüm yokru bi de ben 34. Haftama kadar ayakta hep çalıştım yürüdüm gün işi hariç işte 12 bin adım atıyordum minimum
ikinciyesekeranne Iremsel_ sizin adım sayınız baya yüksek maşallah havalar iyi olsa benden çıkıcam ama oğlumla soğuklarda çıkamıyorum
_lk36 30 haftalığım 10 kilo aldım Şuana kadar boy olunca kilo belli etmiyor sadece göbüşüm belli okadar yememde gayet güzel tabi fazla aşırı tüketmiyorm
sarilale123 ikinciyesekeranne ben ilk gebeliğimde zaten kilolu hamile kaldım dikkat ettim sürekli yürüyüş yaptım günde 5 bin adım, doğuma giderken hamile kaldığım kilodan fazla 8 kilo almışım, doğumdan 3 gün sonra hamile kaldığım kilodan bile zayıftım. Abur cubur vs hiç yemedim ama. Sürekli acıkma durumu da olmadı ama
buse2507 ikinciyesekeranne Hamileliğim boyunca 1 kere bile kusmadım. Canımın her istediğini yedim içtim Yanlız dikkat ettiğim gece yemek yemiyordum en son yemeğimi 6 7 arası yiyip günü kapatıyordum acıkırsam meyve felan yiyordum 8 kilo ile hamileliği kapattım😅
ikinciyesekeranne buse2507 peki gece açlıktan uyanmıyor muydunuz 😁 Ben uyanıyorum çünkü ve resmen elim ayağım kesiliyor
busra34__ Havin49_ valla bende çok ekmek yiyen biri değilim öyle hamur işi vs çok yemem 52 kiloydum hamielykken. Kendimi bildim bileli 50 kiloyum tatlıyı severim sadece ama 10 kilo aldım şimdilik 33 haftalığım bakalım geri veririz artık
[silindi] hamile değilken nasıl beslendiysem hamileyken de aynı şekilde beslenmeyi sürdürdüm bence kilo biraz da alışkanlıklarla alakalı ekmek ve tatlıyı çok yiyorsanız kilo alınıyor. salata sebze meyve ile aranız iyiyse çok da alınmıyor henüz 1 kilo aldım 4.5 aylığım ikinciyesekeranne
Havin49_ [silindi] kesinlikle ilk oğlumda aşırı yedim abur cubur ekmek gece yemeleri vs 14 kg aldım ama bu gebeliğimde ne abur cubur ne ekmek nede gece geç yeme olmadı ikiz gebe olmama rağmen 0 kilo ile kapattım gebeliği
busra34__ vanilya_kokusu_ bende şuan 10 kilo almışım bakalım 33 olduk 52 ye başlamıştı 62 oldum vericez artık mecbur
ikinciyesekeranne busra34__ valla oğlumda ben de son haftalarda az yedim kilo verdim hatta son 3 ay zayıfladım 😁 Ama bana ne oluyorsa ilk 4-5 ay oluyor
Havin49_ busra34__ ben o kadar zayıf olsam hiç kilo derdim olmaz ben kilolu olduğum için almamam gerekşyordu
busra34__ Havin49_ işte insan hep aynı kiloda olunca tuaf geliyor giysiler vs ekstra olmamaya başlıyor o yüzden bir de zayıfken rahatım kilo benlik değil 😓
ikinciyesekeranne buse2507 ya ne güzel ben uyanıyorum malesef 😁 normal zamanda böyle değilim uyansam bile geri uyurum ama hamilelikte o an bir şey yemezsem ölücekmiş gibi oluyorum