yasemincel65 erkekannesi1_ benim de acı eşiğim çok düşük doğumhanede ses duymak aşırı demorolize eder doğru ben o videoya denk geldiğim için çok pişmanım aşırı moralim bozuldu 🥺
erkekannesi1_ yasemincel65 o an ben direkt yapacak birşey yok bu cocuk çıkacak bi şekilde diye motive etmiştim 😂
yasemincel65 Asi_07 amin teşekkür ederim ben de aşırı etkilemdim keşke denk gelmeseydim diyorum şimdi de aşırı duygularım yerle bir oldu 😵💫
Asi_07 yasemincel65 ümitsizliğe ve korkularınaza yenilmeyin belki çok kolay gecicek bilemezsiniz acı her iki doğumda da var dünyaya can getirmek tabi kolay değil bebisinizi düşünerek kendinizi motive edin
yasemincel65 Havin49_ işte o nasıl oluyor bilmiyorum her ikisinde de insana has bir şey kişisel herhalde ama korku oluyor ister istemez napcam diye düşünüyorum
yasemincel65 QueenBahar_ keşkeee ahhh keşkeee Allahtan tek isteğim o. Acı elbet olacak ama o kadar sarsılmak istemiyorum psikolojim kaldırır mı bilemiyorum 😢😢
QueenBahar_ yasemincel65 aşkım doğum kendin yönet mesela suni sancı mi ustunde bağırma çığlık atma hıc bı faydası yok derin nefes al ver bu daha çok faydası var ben ilk normal dogum yaptım asla çığlık atmadım durumu zorlaştırıyor evet zor acı ama asla bağırma bebeği Zor durumda bırakıyor
yasemincel65 gunespera ay bizzat yazıp bakmadım ama video çıktı karşıma izleyeyim dedim izlemez olaydım aşırı kötü etkilendim 😫😫
yasemincel65 bsrelif ay bunu bilmiyordum bak, ilahi kutsal falan ama bazen neden onca acı kadınlara verildi diye düşünüyor değilim 😤😤😤
yasemincel65 elifkaya12 sonuç odaklıydım hep, bebeği düşündüm durdum. Ama insan biraz da gerçek kısmını düşünmek bilmek istiyor 😳😞😞
yasemincel65 cokkasmabeabi ahhh Allah bana da yardım etsin inşallah hayırlısı artık bu işin kurtuluşu yok bir şekilde olacak galiba biraz teslimiyet olması gerek 😔🥺
cokkasmabeabi yasemincel65 öyle valla. Mecbur bir şekilde çıkacak. Diğeri de ameliyat. Sonrası zor. Yani her türlü zor 😃
ebrudefnee yasemincel65 doğum korkusu varsa videolar izleyip kendinizi daha fazla korkutmayın bence ilk doğumsa herkeste oluyor sonuçta bilmediğin birşey bende nasıl olacak diyordum ama çok şükür ilk doğumum kolay oldu şimdi 2.ye hamileyim o yüzden hiç korkmuyorum ama kimsenin yorumunu kafama takmadım hiç doğumla ilgili şeyler izlemedim herkesin tecrübesi bir değil
yasemincel65 ebrudefnee e tabi tecrübesizlikte insanı çok zorluyor, neler olacağını bilememek vs gerçekten stres yaptırıyor bana. Hamilelik hormonları ve son zamanlarda olmamın verdiği korku da var yani kafam duygularım çok karışık 🥹🥲
atesvesu yasemincel65 normal doğum videosu da izlersen korkarsın sezeryani izlersende korkarsın en iyisi hiç izlememek herşey olup bitiyor bir şekilde doğuyor dünyaya geliyorlar yani
yasemincel65 tatliheyacan en en iyisi şimdi ben de tekrar pozitif kalmak için beynimden o görüntüleri silmek için uğraşacağım 🥺
yasemincel65 htc5858 ya şeytan koymuş gibi birden çıktı karşıma keşke açmasaydım bizzat aratıp bakmadım ama ben de güzel bşr şey sandım hani olaylar nasıl gelişiyor bilgili olayım diye… şu an cahil olmak istiyorum 😢😅
yasemincel65 htc5858 Allahım bana da yardım etsin inşallah yarın bu konuyu doktorumla konuşucam belki beni rahatlatır artık 🥹🥹🥹
yasemincel65 Novamom_ o baş kısmının çıkma anı beni ürküttü yoksa sancı kısmınu ben de çeker geçerim diyorum. Kesi falan attı doktor orda korktum yani anlatamıyorum ahhh 😢😢
Novamom_ yasemincel65 bana da kesi attı ama yani ben kesi acısı vs hiç birşey hissetmedim zaten iğne vuruyormuş orası uyuşuyor yani
krizantemmm yasemincel65 herkesin aynı olacak diye birşey yok kendinizi korkutmayın bazı kadınların ilk doğum bile olsa kolay oluyor.
yasemincel65 mervekalkann gebe okuluna gittim ben de eğitimlere katıldım, hep pozitif düşündüm, güzel şeyler hayal ettim… Bugün denk gelen videoyu da iyi niyetten neler oluyor diye açtım ama bunları göreceğimi bilemedim 🥺
mervekalkann yasemincel65 O videodaki kişinin hikayesi o şekilde geçmiş sizinki güzel geçecek panik yok :)