yasemincel65 irmb inşallah tek sığındığım Allah, ondan başka yardım isteyeceğim yok o anda. Teslimiyet mecburi artık napalım 🥺🥺
irmb yasemincel65 bende öyle düşündüm hep 2. Gebeliğim yine diyorum allahım sığındığım sensin bana kolaylık sağla sizde sağlıcakla kolay bir doğumla kucağınıza alırsınız inş
mervekalkann yasemincel65 O videodaki kişinin hikayesi o şekilde geçmiş sizinki güzel geçecek panik yok :)
yasemincel65 mervekalkann İnşallah Allahım bu özel gecenin hatrına tüm hamile kadınlara sağlıklı acısız doğum nasip etsin 🥹🥹
yasemincel65 zehrakrdg ayyy darısı benim bebeğimin başına artık. Allahım yardım etsin tüm hamile kadınlara gerçekten cennet neden ayaklarımızın altında şimdi iyi anlıyorum 🥹
yasemincel65 medelas1 videoda kadın bağırmadı aslında ıkınma sesleri vardı tabi, hemşireler doktor vs baya sakinlerdi öyle çok abartılı bir ortam yok ama bebeğin kafası gelince doktor eliyle müdahale ediyor falan kadın orda baya zorlandı ben bile hissettim 🥹🥹🥹
yasemincel65 ebrudefnee e tabi tecrübesizlikte insanı çok zorluyor, neler olacağını bilememek vs gerçekten stres yaptırıyor bana. Hamilelik hormonları ve son zamanlarda olmamın verdiği korku da var yani kafam duygularım çok karışık 🥹🥲
atesvesu yasemincel65 hiç izleme herkesin doğumu farklı bak burada ne kadar güzel doğum hikayeleri var onlara odaklan benim halamın torunu 2 kere normal doğum yaptı canı da azdır yani ağrı eşiği düşüktür o kadar kolay bir doğum yaptı ki 4 5 saatte doğurdu yani Rabbim biz kadınları böyle yaratmış nasıl doğacak edecek diye düşünüyoruz ama yapımızda var
yasemincel65 tatliheyacan en en iyisi şimdi ben de tekrar pozitif kalmak için beynimden o görüntüleri silmek için uğraşacağım 🥺
serena35 bende hiç bagırmadım sadece çok zorlandım sancı çekerken 3 saat kadar sürdü oda . ama doğumhaneye girdikten sonra 2-3 ıkınmada gelmişti bebeğim. sancı tabi ki zor kolay değil. ama doğana kadar tabi 🥹
yasemincel65 senaninannesi_ meryem suresi açıyorum hep dinliyorum evde de kulaklıkta da normal dualar da dinliyorum Allah ferahlık verir o an inşallah 🥺
Busranur_mnts yasemincel65 kesiyi hissetmedim uyuşturdum dedi dikişler de çok zor olmadı biraz uzun sürdü sadece ip çekilme hissi için gıcıklayıcı
senaninannesi_ yasemincel65 evet bide doğum anında insan ne yaşadığını anlamıyor pek unutuluyor o an ki acı orda kalıyor anlık yani sen sadece bebeğini düşünüyorsun
yasemincel65 tugba0305 youtubede birden çıktı karşıma ben de normal şey sandım ama içeriği biraz ürküttü beni de . Kadın doğum vlog gibi paylaşmış 😣
QueenBahar_ yasemincel65 aşkım doğum kendin yönet mesela suni sancı mi ustunde bağırma çığlık atma hıc bı faydası yok derin nefes al ver bu daha çok faydası var ben ilk normal dogum yaptım asla çığlık atmadım durumu zorlaştırıyor evet zor acı ama asla bağırma bebeği Zor durumda bırakıyor
yasemincel65 QueenBahar_ nefes egzersizleri yapıyorum 3. ayımdan itibaren bakalım ben de zaten enerjimi bağırmayla harcamak istemiyorum 🥺