Mavi-gokyuzu gizemalp7 Göğüslerim öyle çok sert değiller ama süt dolu gibi geliyor bana ucunda sanki gözüküyor beyaz beyaz
merzel susuksu uykusuz geceler 😭Artık dua ediyorum bitsin şu hamilelik diye ya geceler çok zor geçiyo ouf 40+1 bugün
gizemalp7 susuksu Salı gel dedi banada yarına kadar kendi gelmezse suniyle verir herhalde kendi ağrımız bir gelseydi 🥹
Rmeysa_01 susuksu beklemedeyim hâlâ ama yoruldum artık sancılardan perşembe günü gidiyorum sezeryan için gün alcam Siz naptınız durumunuz nasıl
susuksu Rmeysa_01 ben iyiyim sancım yok ama doktor bekletmek istemiyor yarın suni sancı ile doğumumu başlatacak dua edin🥲🥲🥲
MS-2190 Rmeysa_01 sezeryanlar genelde kaçıncı haftada oluyorlar belirli suresi var mi yoksa bebegin gelişimine gore mi
susuksu gizemalp7 ay inşallah gelir ben de çok bekledim ama gelmedi ya, ama inanıyorum çok kolay olacak inşallah
Rmeysa_01 gizemalp7 7 dakika da bir 3 dakika da bir geliyor bugün çok şiddetli kasılmalarım var ebeyede dakikaları gösterdim doğum kasılmaları dktra görünmen lazım dedi sahura kadar sabredecm çünkü açılmam ilerlemiyo :/
susuksu Rmeysa_01 hareket ediyor musunuz pilates topuyla yer çekimini kullanarak falan? çok ilginç ya doktor ne diyor
Rmeysa_01 susuksu Rabbim bir sancıda kurtarsın Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah Çok güzel haberlerini bekliyorum 🥰🫶🏻
gizemalp7 susuksu inşallah Rabbim yardımcın olsun su gibi doğur bende salı ya kadar bekleyim bakim banada dua edin inşallah güzel geçer
Rmeysa_01 susuksu doktor progestan çok uzun süre kullanmışsın rahim ağzı yumuşamıyo dedi Hareket yapıyorum eşimde sağolsun yardımcı oluyo pilates topuda 2 gündür elime ulaştı