elllaaaa HafVel kendiliğinden kapanıyor ama biraz zaman alıyor benim ilk doğumum da öyle olmuştu ikinci doğumumu iki gün önce yaptım kesi atılamadan kontrolsüz yırtılmam oldu maalesef umarım aynı şeyleri yaşamam tekrar iç dış şişlik ödem var
beyazkelebek97 elllaaaa o zaman ikinci kez dikiş attırmayayım mı? Çünkü yine tutmazsa daha fazla deforme olacak bu sefer .. baya açık duruyor içi görünüyor ya :(
beyazkelebek97 HafVel ikinci kez dikmeleri daha mı iyi oldu kötü mü sizce ve doktor açılmış deyip mi dikti nasıl oldu bende de var çünkü açıklık baktığımda V şeklinde açıklık var içi görünüyor acaba zamanla kapanır mı
HafVel beyazkelebek97 valla ikinci kez dikmeden önceki açıklıkla şuanki açıklık aynı diyemem ilk açıklık daha çoktu ve korkunçtu diktikleri biraz iyi olmuş ama hala açıklık var. Doktor anca bu kadar oluyor dedi. Normal doğum yaptın eskisini bekleme dedi. Şuan vajina alt kısmında hala açıklık var dikişler varken ip vardı onlar hiçbir işe yaramamış. Ve ikinci kez dikildiğinse çok zorlanmıştım.
beyazkelebek97 HafVel nasıl yani benimde öyle ama ilk baş dikiş ipi vardı sanki daha kapalı duruyordu şimdi dikişler düşmüş ama açıklar kalmış gibi yaaa
Busranur_mnts beyazkelebek97 ben de ondan endişeleniyorum ama iç kısımda bile sorun yok gibi gözle baktığımda genişlik görülmüyor açıklık sadece dıştaki perine kısmın etkiledi yara kapandı gibi az kaldı ama hafif çentik kalacak alt kısımda o belli o da ilişkiyi etkilemez diye düşünüyorum
beyazkelebek97 hanimhanimcik benimde 1 ayı geçti hafif batma hissi olsa da oturabiliyorum bende , ama baktığımda hala düşmeyen dikişler var, ayrıca V şeklinde ayrık duruyor sanki dikişler düşmüşte orası kapanmamış gibi , öyle kalır mı düzeliyor mu acaba
hanimhanimcik beyazkelebek97 yok öyle kalmaz birkaç aya tamamen kaybolur. Eğer endişelerin varsa doktora göster bir baksın?
elllaaaa beyazkelebek97 En doğrun bilgiyi doktorunuz verecektir ama her vücut tipi farklı belki sizin kapanır
beyazkelebek97 Busranur_mnts benim hafif değil gibi ya makata kadar açıklık var makata yakın kısım kapalı ama makata az bir yere kadar V şeklinde açık duruyor şu anda
Busranur_mnts beyazkelebek97 yaa siz bi daha gidin mutlaka benim kesi sağ yana doğru orman dei kısmı iyileşti de alt sağ köşede çentik var işte 25 gün oldu benim
beyazkelebek97 rabisssk şekli nasıl açıklık görünüyor mu, dikişler tutmadığındaki açıklık var mı kapandı mı
rabisssk beyazkelebek97 evet çünkü zaten et kendi kendine kaynadı çoğunlukla kapandı ama bir cm kadar kenarda çektik izi var çok küçük bi et parçası var kenarda ancak o benim beğenmeme engel değil çünkü görünüşte yok elle dokumunca hissediyorum
Busranur_mnts rabisssk ya benim de aynı vajina girişine yakın yerde çentik kaldı görünüşte de belli şuanda dikişlerin çoğu düştü galiba dış görünüşte çentik olsa da önemli olan içten genişlik olmaması bence onu da görünüşte bakalım daha 26 gün oldu 😅