beyazkelebek97 rabisssk bende beklemeyi düşünüyorum 3 ay sonuçta iyileşmesi daha önemli bide sezeryan için ameliyat zor derler 😂şansımıza çok yırtılınca iyileşmesi toparlanması çok zor
rabisssk beyazkelebek97 bazılarının kesiyi farklı tarafa doğru attıkları oluyormuş arkadaşımın makatına kadar yırtılmıştı doğumda bir ay hastanede yatırdılar iyileşmeden çıkarmadılar çok zor bir durum ben bunları duyunca sezeryan olurum flan diyordum ahahshshs
dilaraervaduru Bırda beyazkelebek97 benim kızımdada aynı anlattığınız gibi oldu hızlı toparlanmasını istiyorsanız et yiyin doktor onerisi ile bu şekilde yaptım ki asla yiyemem zorla yedim bir hafta içinde toparlandı açılan dikiş kendi kaynadı birde sarı ışık tutun
beyazkelebek97 rabisssk benimde makata kadar yırtıldı işteeeee doktor kesi atmadı, daha öncede farklı bir doktorla da konuşmuştum kesi atınca eski haline gelmiyormuş ama en iyi iyileşen eski haline dönen makata doğru olan yırtıkmış
rabisssk beyazkelebek97 bilmiyorum ki işte ben çektik gibi hissediyorum elimle görünüşte birşey yok içerden dikişler tamamen tuttu
hediyedaghan beyazkelebek97 her gün her tuvaleten sonra kırmızı olanını sürdüm annem kedisini yapmıştı
HafVel beyazkelebek97 benimde o şekilde kesi tarafına doğru açıklık var dışta ben doktora sordum birleşmez dedi ilerle estetik yaptırabilirsin dedi
HafVel beyazkelebek97 valla ikinci kez dikmeden önceki açıklıkla şuanki açıklık aynı diyemem ilk açıklık daha çoktu ve korkunçtu diktikleri biraz iyi olmuş ama hala açıklık var. Doktor anca bu kadar oluyor dedi. Normal doğum yaptın eskisini bekleme dedi. Şuan vajina alt kısmında hala açıklık var dikişler varken ip vardı onlar hiçbir işe yaramamış. Ve ikinci kez dikildiğinse çok zorlanmıştım.
beyazkelebek97 HafVel evet ip varken birleşik görüyordu ipler düşünce ayrık görünüyor şimdi , demek ki dikişler tutmadı:( zamanla da nasl birleşsin ki aralık kapanır heralde biraz
HafVel beyazkelebek97 benimde öyleydi bence kapanmaz ve benim hala orası hafif şiş. Şeyimin içinde de pembe bir doku var
HafVel beyazkelebek97 ikimizde aynı sorunları yaşıyoruz haahhaa inanır mısın daha ilişki yaşamadım. Ama merak ediyorum.dıştaki açıklık etkilemez bence ya
HafVel beyazkelebek97 benim doğumum zordu. Üstümden üç kişi bastırdılar ve yırtıkta çok dedi doktorum hatta iç dikişim baya çok alttan da kestiler baya altı yedi tane altta dikişim vardı. Sağdan popoma doğru sizin ?