eminekiran beyazkelebek97 ben 7 cm açıklıkla gittim benimde iki ebe karnıma baskı yaptı keside attılar hep iç dış yırtılma olmuştu 🥲
Busranur_mnts beyazkelebek97 ben de aynı şekildeyim 17. Gündeyim daha önceleri kontrol etmedim fazla bugün baktım için kısma yakın yerde açıklık kalmış gibi gördüm tekrar kontrole gittim doktor parmakla muayene etti dikişler iyi dedi dış kısmı için bişey demedi krem ve antibiyotik verdi kullanıcam bakalım eğer geçmezse ben de tekrar gitmeyi düşünüyorum senin durumun nasıl oldu şimdş
Novamom_ beyazkelebek97 benden 1.5 lt su istediler içine batikon döküp verdiler kendileri yaptı verdi bana
Busranur_mnts beyazkelebek97 üf ya sırf bunun için tekrar kontrole gittim normal dedi krem verdi sadece sabah akşam kullanırım bakalım açıklık kapanır gibi olmazda yine giderim 10 güne falan İşte eskisi gibi olmaz ama en azından förğntğ olarak da düzgün olsa keşke ondan endişeliyim bi de genişlik vs kalır mı ona da aklım takılıyo ister istemez
beyazkelebek97 Busranur_mnts aynı şekilde bende düşünüyorum onu da ancak ilk ilişkide anlarız gibi😂kaç gün oldu siz doğum yapalı düştü mü bütün dikişler ne durumdasınız
HafVel Busranur_mnts bende aynı durumdayım. İki kez diktiler ve mahvoldum. Dikişlerim düşmesine rağmen yine açıklık var eski hali gibi değil. Kendiside kapanır mı bilmem
Busranur_mnts beyazkelebek97 19. Günüm canım düşen dikiş yok biri düşmüş orda açıklık olmuş gibi geldi işte içteki dikişler de hala duruyor ne zaman iyileşir bilemiyorum
cceylann beyazkelebek97 bişey söylemedi muayene etti ve tekrar dikiş attı onlarda biliyorlardı dikiş iyi atmadıklarını hangi hastanede doğum yaptın dedi bu hastane diyince ses etmedi ve 2 sene geçti şuan iyiyim
Busranur_mnts cceylann benim dikişlerim iyi gibi ama biri düşmüş orda açıklık olmuş gibi doktor sadece krem verdi düzelir inşallah
1tucee beyazkelebek97 herkesin böylemidir bilmiyorum ama vajina normalde ıslak nemli olduğu için kişiden kişiye iyileşme durumu farklı oluyor sanırım, neden böyle diye sorduğunuzda ne dediler size hani birdaha dikiş atılırsa aynısı olurmu acaba
mrserdogan12_ beyazkelebek97 açıklık yok temizleme suyu gibi bişey eczaneler yapıyor %2 Lik diye bişey yazdı sadece onlar hazırladı verdi
HafVel elllaaaa merhaba ben de iki kere dikildim. 27 aralıkta doğurdum ve popoma kadar dikişlerim var sağ tarafımda. Bir ay sonra farkettim ki vajinamın alt kısmındaki dikişler açılmış. Popo kısmım iyileşmiş. Tam bir aylıkken tekrardan doktor kesip yeniden dikiş attı tutmayan yere. Ama onlarda pek işe yaramadı. Şuan tekrar dikiş atılalı bir ay oldu ve şeyim eski haline dönmedi. Alt tarafı v şeklinde açıklık var ve dudakların alt kısmı şiş gibi. Dün doktora gittim iç dikişlerin var hala dedi doğuralı 2 ay oldum. Niye hala geçmedi anlamadım. Sizinle benzer şeyler yaşamışız ve benim ilk doğumum. Genişlik kalması veya görüntünün o şekilde kalmasından korkuyorum. O açıklık kapanıyor mu yavaş yavaş. Sizin ne kadar oldu
beyazkelebek97 HafVel benimde 1 ayı geçti ve ilk doğumdu aynı şekilde popo kısmı iyileşti ama vajina v gibi açıklık kalmış kendi kendine birleşir mi acaba haftaiçi kontrole gidecem belki yeniden dikiş atarlar
elllaaaa HafVel kendiliğinden kapanıyor ama biraz zaman alıyor benim ilk doğumum da öyle olmuştu ikinci doğumumu iki gün önce yaptım kesi atılamadan kontrolsüz yırtılmam oldu maalesef umarım aynı şeyleri yaşamam tekrar iç dış şişlik ödem var
Busranur_mnts HafVel benim kapanıyor gibi ama en alt kısmında çentik kaldı o da kalacak galiba yine kontrole giderim bakalım ne dicekler
beyazkelebek97 HafVel ikinci kez dikmeleri daha mı iyi oldu kötü mü sizce ve doktor açılmış deyip mi dikti nasıl oldu bende de var çünkü açıklık baktığımda V şeklinde açıklık var içi görünüyor acaba zamanla kapanır mı
ebrudefnee beyazkelebek97 benim ilk haftadan dikiş ağrıları geçmişti ama tabi oturup kalkerken ağrısı oluyordu illahaki tamamen geçmesi 1 ayı buluyor birde yine dikişler parça parça düştü bende lavobaya vs gittiğimde elime geliyordu ona aynı şekilde 1 ay 40 günde düştü sanırım
Busranur_mnts HafVel ah ah şu çektiklerimiz 😪😪 vajinada genişlik kalmasın da dış kısmı idare ederiz artık. Perineplasti varmış dış kısımları düzeltmek için 2. Doğumda kesi olmazsa onu yaptırırım belki en azından şekli de düzgün olur. Aslında bakan takılan yok ama ben kendi kendime çok takılıyorum ister istemez 🥲
beyazkelebek97 HafVel nasıl yani benimde öyle ama ilk baş dikiş ipi vardı sanki daha kapalı duruyordu şimdi dikişler düşmüş ama açıklar kalmış gibi yaaa
hanimhanimcik beyazkelebek97 ben 1 ay tam oturamamıştım valla, sonrasında da dikkat ederek hareket ettim tamamen hissiyatımın normale dönmesi 3-5 ay sürdü. Ama 1 ay sonra dikişler vs iyileşmişti bende oturabiliyordum yani
beyazkelebek97 hanimhanimcik benimde 1 ayı geçti hafif batma hissi olsa da oturabiliyorum bende , ama baktığımda hala düşmeyen dikişler var, ayrıca V şeklinde ayrık duruyor sanki dikişler düşmüşte orası kapanmamış gibi , öyle kalır mı düzeliyor mu acaba
HafVel beyazkelebek97 benimde o şekilde kesi tarafına doğru açıklık var dışta ben doktora sordum birleşmez dedi ilerle estetik yaptırabilirsin dedi