sarilale123 rumeysa_ttkrky16 önceki gebeliğimde tansiyon sorunum vardı belli bi haftaya kadar ecoprin kullandım sonra alfamete geçtik. Bundada önlem amaçlı gebeliğimi öğrenir öğrenmez başlattı doktorum
rumeysa_ttkrky16 Esraomer varis yoğunluğun nasıl bende de sağ bacağımda çıktı ama ilerledi diz kapağının arkasından aşağı doğru salı günü kalp damara gideceğim tedirgin oldum artınca ve bir tarafı şişebiliyor yuvarlak gibi
Esraomer rumeysa_ttkrky16 aslında sizin gördüğünüz varislerden daha önemli iç kaçak olanlar. Ultrason çekilip bakılıyor yoğunluğuna öyle karar veriyor doktorlar
dlkkrms Hazeel benim doktorumda 35 te bırakmam gerektiğini söyledi ama korkuyorum ya kanım sulanmazda bebeğe yetmezse diye
rumeysa_ttkrky16 kavalakurabiyesi ecopirin ve coraspirin farklı mı ben ilk defa bu 3. Gebeligimde kullanıyorum ecopirin 33. Haftaya kadar nasipse normal doğum oalcak
nadisss_50 kavalakurabiyesi corasprin kullanıyodum 12. Haftadan 27 ye kadar, 27de günde bir oksapar iğneye geçti doğuma kadar 🙂
Joye kavalakurabiyesi Asprin etkisi daha uzun sürüyor genelde bu haftalarda bıraktırıyorlar kanama olmasın doğumda vs diye. İğne etkisi 24 saat bu nedenle doğumdan bir gün önceye kadar güvenle kullanabilirsin
merveeeehappy kavalakurabiyesi Bana doktor sırf tansiyonum yüksek çıktı die ecopirin verdi pıhtılaşma sorunum var mı bilmiyorum bile , kilom var kalbim yorulmasın die verdim dedi ama diş etlerim ve burnum aşırı kanıyor aynı durumda olan var mı
aselsura eed21 merhaba coraspin den ecopirin vermış doktor bu kez coraspin aç karna içiyordum ecopirin için eczacı tok yazmıs nasıl kullandınız ?
kavalakurabiyesi merveeeehappy bu normal bir durum değil dozu fazla geliyordur mutlaka doktora iletin