sarilale123 rumeysa_ttkrky16 önceki gebeliğimde tansiyon sorunum vardı belli bi haftaya kadar ecoprin kullandım sonra alfamete geçtik. Bundada önlem amaçlı gebeliğimi öğrenir öğrenmez başlattı doktorum
Esraomer rumeysa_ttkrky16 aslında sizin gördüğünüz varislerden daha önemli iç kaçak olanlar. Ultrason çekilip bakılıyor yoğunluğuna öyle karar veriyor doktorlar
duygugnc kavalakurabiyesi dogumunuz yaklasmis ani bir sikintida hapin etkisi daha uzun dogumda kqn kaybi olabilir ama ignenin etkisi 12 saat yani ani bir sey olsa bile 12 saat etkisi oldugu icin sikinti olmuypr acil bir seyde bende kullaniyorum suandq
eylusko kavalakurabiyesi 35 haftalık oldum Doktor bıraktırdı.. ama ben damardaki direnciden dolayı kullanıyordum Doktor daha gerek olmadığını söyledi..
aselsura eed21 merhaba coraspin den ecopirin vermış doktor bu kez coraspin aç karna içiyordum ecopirin için eczacı tok yazmıs nasıl kullandınız ?
kavalakurabiyesi aselsura onu eczaneler karar vermiyor doktor karar veriyor eczanelerde ona göre yazıyor üstüne o yüzden size nasıl yazıldıysa öyle kullanın
aselsura merveeeehappy bana da tok yazılmıs günde bir zaten 35 oldum son 1 hafta kullanmamı istedi öncesinde coraspin kullandım
aselsura kavalakurabiyesi iki farklı eczane coraspine de biri tok diğeri aç yazmıstı o nedenle ben eczazılar yazıyo dıye biliyodum ama peki teşekkür ederim