nsndyg Bende pıhtılaşma yok önceden düşüğüm var Dr önlem amaçlı ecoprin verdi test vs yapmadan 34.haftaya kadar kullanacaksın.dedi
Esraomer Varislerim olduğu için kullandım. 36’da ecopirin i bırakıp iğneye başladım. İlaç ve iğnenin farkı da ilaç üç gün, iğne 12 saat etki ediyormuş
rumeysa_ttkrky16 Esraomer varis yoğunluğun nasıl bende de sağ bacağımda çıktı ama ilerledi diz kapağının arkasından aşağı doğru salı günü kalp damara gideceğim tedirgin oldum artınca ve bir tarafı şişebiliyor yuvarlak gibi
nsndyg kavalakurabiyesi şuan 12 haftaligim 1 aydır kullanıyorum hapı sadece 34.haftaya kadar kullanicaz dedi iğne hakkında bişey demedi daha erken diye bende bişey demedim
atesvesu kavalakurabiyesi iğne coraspirine göre daha hafifmis ani birşey olursa aniden sezeryana alınma ihtimali için bence iğne veriliyor ikinci sezeryanimda doktor bana coraspirini 1 gün önce bıraktırdı çok fazla kan kaynım oldu zor durdurdu doktor kanamami
kavalakurabiyesi atesvesu ayyce45 Evet gebeliğin başından sonuna kadar kan sulandırıcı ve coraspini birlikte kullanan bir arkadaşımla konuştum coraspin kanama çok yaptığı için 34 te bıraktırılıyormuş birde 35ten sonra emilimi azalıyor plesentadan geçiyormuş
mrvshnsrcgl Nedenini söylemedi 2li test de ki değerden dolayı verdi Varis problemim var orta düzeyde kasıklarımda ağrı oluyordu 100mg ile basladık 16. Haftamda daha da bırsey demedi İkinci gebeliğim ilkinde bir sıkıntım olmamıstı
rumeysa_ttkrky16 kavalakurabiyesi ecopirin ve coraspirin farklı mı ben ilk defa bu 3. Gebeligimde kullanıyorum ecopirin 33. Haftaya kadar nasipse normal doğum oalcak
sarilale123 kavalakurabiyesi keşke sorsaydınız neden iğneye geçtik diye bana henüz öyle bişey demedi çok başlardayım daha
Gks_01 kavalakurabiyesi ben de kullanıyorum hap olarak herhangi bir pıgtılaşma problemim yok ama önlem olarak . 32 ye kadar kullan demişti doktorum
merveeeehappy Bana doktor sırf tansiyonum yüksek çıktı die ecopirin verdi pıhtılaşma sorunum var mı bilmiyorum bile , kilom var kalbim yorulmasın die verdim dedi ama diş etlerim ve burnum aşırı kanıyor aynı durumda olan var mı
kavalakurabiyesi merveeeehappy bu normal bir durum değil dozu fazla geliyordur mutlaka doktora iletin
gigi35_ kavalakurabiyesi çünkü hapını kanaması çok yavaş ve sinsi olurmuş iğne yi durdurabiliyoruz ama hap in kanaması sinsi sinsi çok uzun devam ediyor duye açıklama yaptı bana doktorum