atesvesu kavalakurabiyesi bir doktor 32 ye kadar coraspirin diğer bir doktor da 34 e kadar coraspirin kullanıp iğneye geçeriz dedi
kavalakurabiyesi sarilale123 bende şuan 34 haftalığım bugün coraspin bıraktık iğneye geçtik ama neden geçtik valla bilmiyorum
kavalakurabiyesi atesvesu evet bende 34 haftalığım şuan bugün bıraktırdı iğne yazdı ama neden öyle oldu bilmiyorum soramadım da
gg2404 kavalakurabiyesi 34. Haftaya kadar corasprine devam edecem iğneyide doğuma kadar vurulmaya devam edicem.
deniz_y gg2404 sizin pıhtılaşma sorununuz nedir? Benim mthfr c667t: homozigot; pai 4g/5g: 4g/4g ama gebelik olunca sadece 6000lik iğne önerdi doktorum aspirin işe yaramaz dedi.
sarilale123 kavalakurabiyesi keşke sorsaydınız neden iğneye geçtik diye bana henüz öyle bişey demedi çok başlardayım daha
duygugnc kavalakurabiyesi dogumunuz yaklasmis ani bir sikintida hapin etkisi daha uzun dogumda kqn kaybi olabilir ama ignenin etkisi 12 saat yani ani bir sey olsa bile 12 saat etkisi oldugu icin sikinti olmuypr acil bir seyde bende kullaniyorum suandq
atesvesu kavalakurabiyesi iğne coraspirine göre daha hafifmis ani birşey olursa aniden sezeryana alınma ihtimali için bence iğne veriliyor ikinci sezeryanimda doktor bana coraspirini 1 gün önce bıraktırdı çok fazla kan kaynım oldu zor durdurdu doktor kanamami
gigi35_ kavalakurabiyesi çünkü hapını kanaması çok yavaş ve sinsi olurmuş iğne yi durdurabiliyoruz ama hap in kanaması sinsi sinsi çok uzun devam ediyor duye açıklama yaptı bana doktorum
Joye kavalakurabiyesi Asprin etkisi daha uzun sürüyor genelde bu haftalarda bıraktırıyorlar kanama olmasın doğumda vs diye. İğne etkisi 24 saat bu nedenle doğumdan bir gün önceye kadar güvenle kullanabilirsin
burcuo kavalakurabiyesi Bana bebeği besleyen damarda kan akışında direnç gördüğü için 15te başladı, 19 olmak üzereyim, bakalım nereye kadar dedi, bırakmak için bir tarih söylemedi.
dlkkrms Hazeel benim doktorumda 35 te bırakmam gerektiğini söyledi ama korkuyorum ya kanım sulanmazda bebeğe yetmezse diye