myangelson kartanesi___ sen aciksin kahverengi saçlı mavi gözlü beyaz tenli 27 yaşındasın dicem de avatardaki sen misin 😅😅😅
elifsn23 kartanesi___ bence 24 25 yaşlarındasın siyah uzun saçların var ama kısaltmayı düşünüyorsun bakımlı olmak senin için çok önemli boyun normale göre çok az kısa 1.60 civarı 🌸iyi salladımm😂😂
NilVibe myangelson ben de senin tesettürlü olduğunu, 27 yaşında olduğunu, zayıf olduğunu, boyunun 1.65 civarında olduğunu, dudaklarının kalın olduğunu tahmin ediyorum göz ve saç rengi enerjisini alamadım 😄 yorum yapamıycam
myangelson NilVibe tesettür doğru 30 yaşındayım boyum 170 kilom 70 🤭 zayıfım ama göbeğim var çok 😂 dudaklarım orta derece gözlerim ve saçlarım kahverengi ama şuan boya var tabi 😂😂 Bende seni tahmin edeyim aciksin kahverengi gozlusun esmersin 25 yaşındasın 😅
NilVibe kurkmantosuzmadonna sen açıksın, saçların koyu kahve tonlarında, ses tonun ince değil, yaş 26-27 olabilir. 😄
papatyakokulugece myangelson tesettürlü esmer 28 yaşlarında birisidir kaç çocuk vardır ikinci yoldadır
myangelson papatyakokulugece tesettürlü beyaz tenli 30 yaşında 2 çocuğum var biri cennette biri 11 ay 19 günlük