kahvesever__ kurkmantosuzmadonna kurkmantosuzmadonna Görümce misin elti mi ? Shshshsh Ne alaka 🤣🤣🤣 bacısıyım
bsrbrkysr184_ myangelson amin cümlemize inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰 Kız benimde bakıra yakın ama bal köpüğü 😅
Esma006 myangelson kapalısin canım bence göz rengin siyah 28 yaşındasin 2 çocuk var İstanbul’da yaşıyorsun iyi salladim 🤣🤣
myangelson Esma006 evet tesettürlüyüm koyu kahverengi gözlüyüm 2 çocuk var ama biri cennette 🤍 Tekirdağ’da yaşıyorum. İstanbul’da büyüdüm ama 😅😅
Fatma_furkan1996 myangelson ah canım benim nedense açıksındır diye düşündüm ben meleğin her daim seninle annesi sana bol bol dua ediyor 🥹💕
Rmeysa_01 myangelson bence sen tesettürlü 25 yaşlarında tek çocuklu yada ilk gebeliğini yaşayan birisin bugday tenli kahverengi gözlü gibi hissediyorum Benide tahmin eder misiniz
borulcem Rmeysa_01 bence sen esmersin 26 yaşlarındasın tek çocuğun var siyah saçların kahverengi gözlerin var 😊
myangelson Rmeysa_01 tesettür doğru yaşım 30 2 oğlum oldu biri 2022 yılında doğdu 2 gün yaşadı vefat etti ikinci oğlum da 11 ay 19 günlük. Beyaz tenliyim koyu kahverengi gözlüyüm 🙃 Sen de tesettürlü 27 yaşında sarışın kahverengi gözlü 2 çocuğu olan birisin
myangelson cokkasmabeabi yani ben 2022 yılından falan bahsediyorum yoksa burada mı açılmıştı, orası diye hatırlıyorum dicem de yok ya orasiydi herhalde yani😅😅
myangelson borulcem ay öyle diyince iyice merak ettim 😅😅 Bence sen tesettürlü sarışın mavi gözlü 30 yaşında 2 cocuklusun 😅
myangelson borulcem tesettürlüyüm gözlerim kahverengi beyaz tenliyim 30 yaşındayım 2 çocuğum var ama biri cennette 🤍
Rmeysa_01 borulcem 23 yaşındayım ilk çocuğuma hamileyim sarışın kahverengi gözlüyüm teşekkür ederim tahminin için Bende seni tahmin edeyim Bnce sen 27 yaşında 1 çocuklu açık tenli kapalı birisin
borulcem Rmeysa_01 tahmin için teşekkür ederim 25 yaşında açık sarışın yeşil gözlüyüm 2.bebeğimi yeni doğurdum 😊