Baklavaseverim papatyakokulugece Bence sen buğday tenlisin kumral olabilirsin gözlerin de kahve olabilir ve 28 yaşındasın 🤣🤣
myangelson papatyakokulugece sen 28 yaşında beyaz tenli kahverengi saçlı ela gözlü 2 çocuk annesisin bakalım tutan var mı 😅
adl_12 Havin49_ ya seni yerim ne güzel tepki o “kürdüm zaten” iyi anam iyi Kürt ol bacımızsın sonuçta bişey demedik 😀😀
yasminaydn myangelson ay çok güzelmiş bu beni de, tahmin edin geçen seneden beri bu uygulamayı kullanıyordum ama son 7,8aydır aktif kullanıyorum bebem doğunca işe, ara verince bakmaya fırsatım oldu
myangelson bebecim sen 30 yaşında açık esmer ela gözlü siyah saclisin 1 çocuğun var bebecim ben tesettürlüyüm 30 yaşında 2 çocuk annesi biri cennette 🤍 beyaz tenliyim kahverengi saç kahverengi göz 🤭
adl_12 myangelson postu yeni gördüm nasıl biri olduğunu açıkladın mı :) ona göre yorum yapcam çok fazla Yorum var tek tek okumayayım
myangelson adl_12 açıkladım ama tahminde bulun istersen öyle söyleyeyim bir sürü yorum var görmezsin belki😅😅
Havin49_ adl_12 yani ben her zaman Kürt olmakla gurur duyuyorum çok şükğr ama ülkemin bayrağının yeri farklıdır
myangelson Baklavaseverim bence sen tesettürlü 28 yaşında 1 çocuk annesi esmer siyah saçlı yeşil gözlüsün iyi salladım 😂😂
papatyakokulugece Baklavaseverim az buçuk tuttu 😂 kumral buğday tenli mavi yeşil kıyafete göre değişen göz rengim var yas 28
Baklavaseverim kurkmantosuzmadonna Bence sen buğday tenlisin gözlerin kahve bir çocuk annesisin açıksın saçların kahve ya da kumral olabilir 26-28 yaş aralığı diyeyim bir çocuğun var 🤣
kurkmantosuzmadonna Baklavaseverim birkaçı tuttu canım. 😄 Esmer tenliyim, 30 yaşındayım. Seni tahmin edeyim. Tesettürlüsün, 24-25 yaşlarında. Beyaz tenli, kahverengi göz, kahverengi saç diye düşünüyorum. 🤔
Baklavaseverim tembelkiz Bence sen hafif esmersin 2 çocuğun var 24-26 yaş aralığındasın tesettürlüsün saçların kahve gözlerin de kahve
adl_12 papatyakokulugece Ben bişey demedim canım, ben o arkadaşın verdiği cevaba güldüm hoşuma gitti yani.. aman yoksa hepimiz kardeşiz benim öyle takıntım yoktur
papatyakokulugece Baklavaseverim sen tesettürlü buğday tenli saçların ve gözlerin kahve tonlarında olabilir yas 25 28 falandır
Baklavaseverim papatyakokulugece Evet tesettürlüyüm ama saçlarım kahve değil, çok açık buğday tenliyim 21 yaşındayım gözlerim de doğru açık kahve 🤣❤️
Baklavaseverim papatyakokulugece 1 tane 3 ay sonra 22 olacağım bu arada bir şey fark etmiyor ama olsun 🤣
myangelson Bumah aciksin buğday tenlisin kahverengi saçlı kahverengi gozlusun 25 yaşındasın 1 çocuk annesisin 😅