myangelson ikiprensesannesi___ sevmiyorum resim atmayı böyle yerlere 🥲🥲 hele son olaylardan sonra hiç resim paylaşmamak tercihim 🥲
myangelson Baklavaseverim tesettürlüyüm beyaz tenliyim kahverengi saçlarım ve gözlerim 😅 30 yaşındayım 2 oğlum var biri melek oldu🤍
Baklavaseverim myangelson Tutturmuş sayılırım Başın sağolsun bu arada canım ya unuttum ya da bilmiyordum kusuruma bakma
Elisa0110 myangelson uuu anlattığın gibi olsam güzel gacı olurdum Hee 😂😂açık olduğum doğru 28 yaşındayım ilk bebişime hamileyim gözümde saçım da kaşım da kara 😂🤭
myangelson Elisa0110 kara kaşlı yar söyle derdiniii😂😂 niye ya kara Kaş Kara göz kara saç çok güzel bence 🙈🙈
myangelson bsrbrkysr184_ benim de saçlarımda boya var bakır 😅😅 boyum 170 kilom da 70 olmuş 😱🤯🤯 oyy Allah bağışlasın, sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲🏻🧡
bsrbrkysr184_ myangelson amin cümlemize inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰 Kız benimde bakıra yakın ama bal köpüğü 😅
Elisa0110 myangelson göreceli ya kimine göre güzel kimine göre çirkin. Bende bazen beğeniyorum kendimi bazen de hiç beğenmiyorum 😂😂😂
Baklavaseverim kurkmantosuzmadonna Bence sen buğday tenlisin gözlerin kahve bir çocuk annesisin açıksın saçların kahve ya da kumral olabilir 26-28 yaş aralığı diyeyim bir çocuğun var 🤣
myangelson ikiprensesannesi___ burada birşey olmadı ya epstein olayları var ya. Bir de bazen erkekler sızıyor bu uygulamalara geçen kidste denk geldim 😩
myangelson beautiful_ oğluşum da sarı kafa kahverengi gözlü yaramaz mı yaramaz bir bebiş küçükken yanakları tombiş tombisti hareketlendikce gitti 😅😅