bsrbrkysr184_ myangelson ben saçlarım siyah ama bal köpüğü boyalı ama tesettürlüyüm 😆 koyu kahverengi gözleri buğday tenliyim 169 boyum 😅 1 kızım var 2. Kızıma hamileyim 34+1 🤗
kurkmantosuzmadonna myangelson ay bilmiyorum. Galiba hep ev halimizden konuşuyoruz ya. Sanırım ondan öyle yer etti bende. 😄
myangelson Elisa0110 tamam aciksin kahverengi saçların var gözlerin ela buğday tenlisin yaşın 26 1 çocuğun var 😅
myangelson ikiprensesannesi___ sevmiyorum resim atmayı böyle yerlere 🥲🥲 hele son olaylardan sonra hiç resim paylaşmamak tercihim 🥲
Baklavaseverim myangelson Bilemedim şimdi sen tesettürsüz de olabilirsin ama açık tenlisin saç rengin kumral ya da kahverengi olabilir gözlerin de ya ela ya kahve 28 yaşındasın tek çocuğun var diyeyim 🤣
myangelson Baklavaseverim tesettürlüyüm beyaz tenliyim kahverengi saçlarım ve gözlerim 😅 30 yaşındayım 2 oğlum var biri melek oldu🤍
myangelson bsrbrkysr184_ benim de saçlarımda boya var bakır 😅😅 boyum 170 kilom da 70 olmuş 😱🤯🤯 oyy Allah bağışlasın, sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲🏻🧡
Elisa0110 myangelson uuu anlattığın gibi olsam güzel gacı olurdum Hee 😂😂açık olduğum doğru 28 yaşındayım ilk bebişime hamileyim gözümde saçım da kaşım da kara 😂🤭