kurkmantosuzmadonna Baklavaseverim birkaçı tuttu canım. 😄 Esmer tenliyim, 30 yaşındayım. Seni tahmin edeyim. Tesettürlüsün, 24-25 yaşlarında. Beyaz tenli, kahverengi göz, kahverengi saç diye düşünüyorum. 🤔
Baklavaseverim kurkmantosuzmadonna Sadece gözümü tutturdun ayol 🥲🥲 o kadar konuşuyoruz her yer de yaşımı söylüyorum nasıl bilmezsiniz aşk olsun ckskcksjcjd
myangelson kurkmantosuzmadonna ay kız sorma akşam ani bir telefonla eşimin nöbetin iptal olduğunu eve gelecegini öğrendim 😂😂 apar topar kalktım yemeğin yanına birşeyler hazırladım sonra yemek ye görkemi yedir uykuya yatır, çocuk tam uyudu derken beşiğin sallama ayağı çıktı küt diye ödümüz koptu 🤦🏻♀️ eşim geldi beşiği yaptı görkemi tekrar uyutmaya çalıştım derken saat 9 buçuk oldu eşimle kahve içtik falan sonra görkem uyandı ağladı durdu onunla uğraştım geri uyuttum en son yorgunluktan bayıldım 😂
bebecim myangelson tutmadıııı 😁 21 yaşındayım tesettürlü esmer kahve gözlü kahve saç ve ilk çocuğuma hamileyim 😍
myangelson bebecim bir insan bu kadar mi tutturamaz ya 😂😂 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥️
myangelson nurellaaa__ edeyim 😅 24 yaşında beyaz tenli yeşil gözlü aciksin saçların da kahverengi 2 çocuğun var 😅😅
myangelson cokkasmabeabi yani en fazla 23 yılıdır diye düşünüyorum çünkü ilk hesabimdayken hatırlıyorum öyle bir post 😅
myangelson tugbaustuntas o zaman sen aciksin esmer siyah saçlı ela gözlü 27 yaşında tek çocuk annesisin 😅😅
tugbaustuntas myangelson daha küçüğüm ben ayy 20 yaşındayım😂 kızımı bekliyorum beyaz tenli kahve gözlü kahve saçlı ve tesettürlüyüm 🫠
myangelson papatyakokulugece yok yorum yaptıktan sonra gördüm sırayla baktım bir sürü yorum vardı 😅 görsem zaten aşağıda yazmışsın derdim 😅
kurkmantosuzmadonna myangelson ayyy geçmiş olsun. Çok şükür Görkem iyi olsun da. İyi yapmışsın. Ay bugün planınız var mı ? 😄