tugbaustuntas myangelson daha küçüğüm ben ayy 20 yaşındayım😂 kızımı bekliyorum beyaz tenli kahve gözlü kahve saçlı ve tesettürlüyüm 🫠
myangelson bebecim bir insan bu kadar mi tutturamaz ya 😂😂 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥️
myangelson nurellaaa__ edeyim 😅 24 yaşında beyaz tenli yeşil gözlü aciksin saçların da kahverengi 2 çocuğun var 😅😅
nurellaaa__ myangelson teşekkür ederim tahminin deki hanımefendiye hayran kaldım ama tutmadı 😃 28 yaşında Kumral kahverengi gözlü kapalı evet 2 çocukluyum 😃🌸🫶🏻
myangelson cokkasmabeabi yani en fazla 23 yılıdır diye düşünüyorum çünkü ilk hesabimdayken hatırlıyorum öyle bir post 😅
kartanesi___ elifsn23 26 yaşındayım saçlarım siyah evet ama uzun değil orta boy diyelim😂boyum da 1.64 ve evet bakımlı olmak benim için çok önemli😍😂
kurkmantosuzmadonna myangelson ayyy geçmiş olsun. Çok şükür Görkem iyi olsun da. İyi yapmışsın. Ay bugün planınız var mı ? 😄
myangelson kurkmantosuzmadonna kocamın dün nöbetini hayrına iptal etmediler 😂😂 1 de göreve gitti kaçta gelir bilmem 😅
kurkmantosuzmadonna myangelson aaa. İnşallah erken gelir. Zaten özel günler için plan yapmak bize yasak. 🥹😃 Sağlık olsun.
kurkmantosuzmadonna myangelson ahahah ay evet. Ben de şu lazer cihazını aldıracağım. Hediye alacaktı zaten bari işime yarar bir şey olsun dedim. 😂