myangelson Havin49_ kız kötü anlamda yazmadı ayrımcılık olarak değil Muşlu olduğunu görünce şaşırdı herhalde ondan Havin ismini Kürt Ler koyuyor diye. Benim de var bir sürü Kürt arkadaşım ayrimcilik yok yani alınma bu durumda 🌸
tugbaustuntas myangelson valla bana da öyle geliyordu açık çıtı pıtı beyaz tenli siyah saçlı bi kadın olarak hayal etmiştim 😂
myangelson ErsBegAs yok canım gorkemden yola çıkma bizimki sarı kafa bizle alakası yok 😂😂 tesettürlüyüm 30 yaşındayım 2 çocuk ama biri cennette🤍 kahverengi sacliyim ama boya var gözlerim de kahverengi beyaz tenliyim 😅😅
myangelson elifsn23 sen 24 yaşındasın esmersin 1 çocuğun var tesettürlüsün ela gozlusun siyah saclisin 😂🤷🏻♀️
elifsn23 myangelson myangelson iki tanesi tuttu 😂 söylemeyeyim hemen belki başka birisi de tahmini eder
NilVibe myangelson 😄 açığım evet, ela gözlüyüm, sarışın beyaz tenliyim 34 yaşındayım, ben biraz yaklaşmışım ama 😍
myangelson tugbaustuntas o zaman sen aciksin esmer siyah saçlı ela gözlü 27 yaşında tek çocuk annesisin 😅😅
papatyakokulugece myangelson saçım siyah değil kumral ama ben kendimi zaten tarif etmiştim birine 🤣onu gördün dimi
myangelson papatyakokulugece yok yorum yaptıktan sonra gördüm sırayla baktım bir sürü yorum vardı 😅 görsem zaten aşağıda yazmışsın derdim 😅