myangelson Esma006 evet tesettürlüyüm koyu kahverengi gözlüyüm 2 çocuk var ama biri cennette 🤍 Tekirdağ’da yaşıyorum. İstanbul’da büyüdüm ama 😅😅
myangelson Rmeysa_01 tesettür doğru yaşım 30 2 oğlum oldu biri 2022 yılında doğdu 2 gün yaşadı vefat etti ikinci oğlum da 11 ay 19 günlük. Beyaz tenliyim koyu kahverengi gözlüyüm 🙃 Sen de tesettürlü 27 yaşında sarışın kahverengi gözlü 2 çocuğu olan birisin
myangelson cokkasmabeabi yani ben 2022 yılından falan bahsediyorum yoksa burada mı açılmıştı, orası diye hatırlıyorum dicem de yok ya orasiydi herhalde yani😅😅
myangelson borulcem ay öyle diyince iyice merak ettim 😅😅 Bence sen tesettürlü sarışın mavi gözlü 30 yaşında 2 cocuklusun 😅
myangelson borulcem tesettürlüyüm gözlerim kahverengi beyaz tenliyim 30 yaşındayım 2 çocuğum var ama biri cennette 🤍
myangelson kartanesi___ sen aciksin kahverengi saçlı mavi gözlü beyaz tenli 27 yaşındasın dicem de avatardaki sen misin 😅😅😅
elifsn23 kartanesi___ bence 24 25 yaşlarındasın siyah uzun saçların var ama kısaltmayı düşünüyorsun bakımlı olmak senin için çok önemli boyun normale göre çok az kısa 1.60 civarı 🌸iyi salladımm😂😂
kartanesi___ elifsn23 26 yaşındayım saçlarım siyah evet ama uzun değil orta boy diyelim😂boyum da 1.64 ve evet bakımlı olmak benim için çok önemli😍😂
myangelson NilVibe tesettür doğru 30 yaşındayım boyum 170 kilom 70 🤭 zayıfım ama göbeğim var çok 😂 dudaklarım orta derece gözlerim ve saçlarım kahverengi ama şuan boya var tabi 😂😂 Bende seni tahmin edeyim aciksin kahverengi gozlusun esmersin 25 yaşındasın 😅
NilVibe myangelson 😄 açığım evet, ela gözlüyüm, sarışın beyaz tenliyim 34 yaşındayım, ben biraz yaklaşmışım ama 😍
myangelson elifsn23 sen 24 yaşındasın esmersin 1 çocuğun var tesettürlüsün ela gozlusun siyah saclisin 😂🤷🏻♀️
myangelson papatyakokulugece tesettürlü beyaz tenli 30 yaşında 2 çocuğum var biri cennette biri 11 ay 19 günlük
myangelson papatyakokulugece sen 28 yaşında beyaz tenli kahverengi saçlı ela gözlü 2 çocuk annesisin bakalım tutan var mı 😅
papatyakokulugece myangelson saçım siyah değil kumral ama ben kendimi zaten tarif etmiştim birine 🤣onu gördün dimi
myangelson bebecim sen 30 yaşında açık esmer ela gözlü siyah saclisin 1 çocuğun var bebecim ben tesettürlüyüm 30 yaşında 2 çocuk annesi biri cennette 🤍 beyaz tenliyim kahverengi saç kahverengi göz 🤭
bebecim myangelson tutmadıııı 😁 21 yaşındayım tesettürlü esmer kahve gözlü kahve saç ve ilk çocuğuma hamileyim 😍
myangelson adl_12 açıkladım ama tahminde bulun istersen öyle söyleyeyim bir sürü yorum var görmezsin belki😅😅
myangelson Baklavaseverim bence sen tesettürlü 28 yaşında 1 çocuk annesi esmer siyah saçlı yeşil gözlüsün iyi salladım 😂😂
Baklavaseverim myangelson Eh sadece tesettürlü kısmı doğru saçlarım kumral ama turuncu alt tonlu güneşte bakır oluyor gözlerim açık kahve açık buğdayım 21 yaşındayım bacım o kadar konuşuyoruz ya yaşımı nasıl bilmezsin 🤣🤣
myangelson Bumah aciksin buğday tenlisin kahverengi saçlı kahverengi gozlusun 25 yaşındasın 1 çocuk annesisin 😅