papatyakokulugece Bumah ikiyle kalcam öyle düşünüyorum.büyük konusmayim ama Allah’ım isteyene versin aratmadan 🙏
myangelson Havin49_ kız kötü anlamda yazmadı ayrımcılık olarak değil Muşlu olduğunu görünce şaşırdı herhalde ondan Havin ismini Kürt Ler koyuyor diye. Benim de var bir sürü Kürt arkadaşım ayrimcilik yok yani alınma bu durumda 🌸
ErsBegAs myangelson hile yapmadan görkemkuşumdan yola çıkarak 🤭 açıksın saçın bence sarı veya açık kumral 🤭 gözlerin ela, 30 ve 1 çocuk
myangelson ErsBegAs yok canım gorkemden yola çıkma bizimki sarı kafa bizle alakası yok 😂😂 tesettürlüyüm 30 yaşındayım 2 çocuk ama biri cennette🤍 kahverengi sacliyim ama boya var gözlerim de kahverengi beyaz tenliyim 😅😅
myangelson ikiprensesannesi___ burada birşey olmadı ya epstein olayları var ya. Bir de bazen erkekler sızıyor bu uygulamalara geçen kidste denk geldim 😩
myangelson beautiful_ oğluşum da sarı kafa kahverengi gözlü yaramaz mı yaramaz bir bebiş küçükken yanakları tombiş tombisti hareketlendikce gitti 😅😅
bsrbrkysr184_ myangelson bende seviyorum ya böyle gözleri yeşil olup o renklerde olanlara fln bayılıyorum 🤣