revsnnnn yorgunannis hmmm o zaman o versin sana ne diyim😂 güzel bir ortopedik ayakkabı alabilirsin rahat etsin ayakkabı seçeneği çok ta olsa yine kullanabilir ama çanta vs öyle değil
alyoo yorgunannis Yaşlılar için her şey fuzuli aslında ama işte almayınca da insanın içi rahat etmiyor ben terliği olduğu halde aldım çünkü bu terliği ful giyiyor birini içerde birini dışarda
kurkmantosuzmadonna yorgunannis yani markadan markaya değişir. Bütçene bağlı o zaman. Bütçen iyiyse daha pahalı bir şey. Ferace, tunik vs. gibi Ya da kahve makinesi uygun fiyatlı olanlardan.
kurkmantosuzmadonna yorgunannis ay bir de modeli rengi seçmek var. Birine hediye alırken çok geriliyorum. Beğenir mi beğenmez mi diye ? Sjsjsj
dgngr yorgunannis Eşinin fotoğrafından kayınvalidene sürekli kullandığı eşyayı hazırlat ver. Pek mutlu olur
fundiiim yorgunannis cüzdan alabilirsin🤔ev gezmelerine günlere gidiyorsa ev ayakkabısı yada şık ev terliği alabilirsin
fundiiim fundiiim kahve takımı alabilirsin çay takımı alabilirsin madem evde oturmayı seviyor yapsın çay kahve otursun🤭
milatlas13 yorgunannis ay ben de durayım fikir almış olurum.3 martta kayınvalidemin doğum günü. şimdiye kadar çanta,bluz, tost makinesi,ayakkabı aldık. yıllar geçtikçe seçenekler bitiyo