yorgunannis Ne hediye alabilirim 67 yaşında. Görümcelerim eltilerim doğum günü gibi bişey yapacaklar bana da söylediler mecbur bişey almam lazım fikir verin kızlarım??
ecemk94 yorgunannis kapalıysa eşarp olabilir çanta da olabilir anneye alınacak ev güzel hediyeler bence. Veya giydiği modelde ayakkabı da olabilir
alyoo yorgunannis Ben 2 sene önceye kadar uygun fiyatlı 14k altın alıyordum sonra vazgeçtim almaktan çanta aldım geçen sene derimoddan bu sene de ceyo terlik aldım yaşlıların en sevdiği ve rahat ettiği terlik baya hora geçti🤣
kurkmantosuzmadonna yorgunannis yani markadan markaya değişir. Bütçene bağlı o zaman. Bütçen iyiyse daha pahalı bir şey. Ferace, tunik vs. gibi Ya da kahve makinesi uygun fiyatlı olanlardan.
yorgunannis ecemk94 bunlardan var acaba pardesü gibi bişey mi alsam dedim ya da boydan elbise giyer normalde
salihaturky Kutu şeklinde hazırlayabilirsiniz kahve fincan çikolata yanına da eşarp şal ne kullanıyorsa ya da anne penyelerinden falan ya da yazma olur yelek olur patik olur tesbih olur zikir Matik süslü püslü oluyor mesela
hard namaz kılıyorsa güzel bir seccade tespih namaz örtüsü alabilirsin güzel bir fincan takımı alabilirsin uzun kollu bir penye veya hırka yelek alabilirisn 😊
revsnnnn yorgunannis nakit ver ona ne alacağımı bilemedim dersin kendine istediğin bişey alırsın dersin.