minikmucizem26 eabilin6 net değilse kndini gizliyor saklıyor buyuk ihtimal kizdir:) bn iki kızım 17 ve 18 haftada öğrendim…erkekler cok erken belli olurmuş cnku
eabilin6 minikmucizem26 ya şimdi böyle çok var cinsiyet değişikliği kız erkek derdiklerinden insan emin olamıyor
MinaM00 QueenBahar_ merhaba ben Almanya da yaşıyorum bebeğim 20+4 günlük hala cinsiyetini öğrenemedim burda çok geç söylüyorlar size bir kaç tane ultrason resmini atsam bakar mısınız size zahmet olmazsa çok m.erak ediyorum
eabilin6 QueenBahar_ amin canım inşallah 🥹  Bacak arası görüntüsü anlar mısın sen 🤭
eabilin6 ozklay Aminn inşallah sağlıklı olsunlar da daha önce hiç göstermedi mi peki tahminde falanda kı bulunmadılar
ozklay eabilin6 İkili tarama testinde tahmin olmuştu ama emin değildi. Diğer haftalarında da hep sırtını döndü göstermedi.
eabilin6 QueenBahar_ yapmışsın erkek demişsin ben de öyle hissediyorum rüyamda da öyle gördüm bakalım merak ediyorum 🥹🤭
sdkaaa eabilin6 bende 18. Haftadayım ve aynı durumdayız 2 kez erkek 2 kez de kıza benziyor denildi detaylıda öğreniriz artık