melismersin eabilin6 ben fetal dnadan 12. Haftada öğrendim. Ama buradan öğrenmemiş olsaydım muhtemelen hala öğrenemicektim. Saklıyor kendisini 🥹
Semilk05 eabilin6 bende 18 olcam net değil 12 de özeldeki doktor kız dedi 15 de devlette gittiğim erkek hangisine inancam bilmiyorum bidahaki randevuma 10 gün var o zaman netleşir bence
minikmucizem26 eabilin6 net değilse kndini gizliyor saklıyor buyuk ihtimal kizdir:) bn iki kızım 17 ve 18 haftada öğrendim…erkekler cok erken belli olurmuş cnku
eabilin6 gecemavisiii 17 de pozisyonu iyi değildi görünmedi öncesinde de erkek kız erkek kız dediler ne olduğunu bilemiyorum 🥺
gecemavisiii eabilin6 evet tabi kesinleşir o zaman belkide bu kadar nazlı olması kız olmasındandır benimde kız geç gösterdi çünkü 😄
eabilin6 gecemavisiii ya bilmem ki göstermiyor değil erkek kız erkek kız diyorlar anlamıyorum gerçekten 2 kez öyle söylediler
eabilin6 gecemavisiii her belirsizliğe kız diyorlar sanırım 17-18 de erkek çıkıyormuş ya sonra hepsi düşündürüyor kdksksk
melismersin eabilin6 ya her gittiğimde meyvesuyu içiyorum çikolata yiyorum. Erkenden kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum ama benimki evde karnımda bir sağa bir sola gidiyor ultrasona girince elleriyle oynuyor 😂 sağlıkla bir doğsun ellerini yicem onun 😂
eabilin6 uyuyanguzel3 son kontrolde kan tahlili isterse diye aç gitmiştim ondan böyle oldu 😏 yoksa haftasında ve görünürdü tam işte de nasip olmadı
uyuyanguzel3 eabilin6 sakın öyle yapmayın doktor zaten gelecek ay söyler aç gelip gelmemizi aç olduğunuz için minnoş göstermemiş:) büyük ihtimalle görürsünüz bu gittiğinizde