Gokturkmom_ Es07 Dualarım sizinle 🥹Foruma girdiğimde aklıma geliyorsun acaba doğurdu mu doğuracak mı diye🙈👼🏻
Es07 Gokturkmom_ İnşallah güzel hikayemi yazarım Duam sağlıkla bir an önce kavuşmak Heyecanlıyım çok 🐣
beautiful_ penbe_karisi benim biraz hazırlıksız oldu doğumdan geldikten 1 gün sonra eşim kurmuştu ama sen şimdiden kur kuzum hazır kalsın
penbe_karisi beautiful_ beşik kurulu kizz😁🤣sadece silinip çarşaflar serilecek 🤣🤣🤣artık yarın yaparım bugün çok yoruldumm
asil15 penbe_karisi erken değil cnm hazır onuda çıkar aradan bence bende düzenlemeyi düşünüyorum üzerini ekstra bir şeyle örteriz diye düşünüyorum sende öyle yap
penbe_karisi asil15 evet ya yoksa aklım hep orda bugün yoruldum biraz yarın ilk işim beşik temizligiiii
hd_d penbe_karisi Bak işte bildim hele hem aklın kalmaz ya şunu da yapacaktım diye düşünmezssin canım hemde girip ciktikca hoşuna gider mutlu olursun🥹🫶
penbe_karisi eslem2121 bencede yapicam arkadaşım tozlanir falan dediii de bugün yoruldum artık yarın silip yerlestirim çarşafları🥹
penbe_karisi QueenBahar_ 🥹ya hep arkadaşım aklıma girdi tozlanir vs dedi bugün çok yoruldum artık yarinnn silip carsaflarini sererim🥹🥰
penbe_karisi vanilya_kokusu_ evet ya diğerinden sıkıldım 😁😁😁😁 kız arkadaşım silme falan dedi tozlanir dedi doğumdan sonra kim uğraşacak sanki yarın silip hazır edeyim benn 🥹