duygumfoca penbe_karisi 30 günümüz var daha bizim önceki çocuklarımda iki hafta öncesi kurmuştuk geçen sene kaybettiğim bebeğimin anne yanı beşiğini gelir gelmez 3 ay öncesi kurmuştuk şimdi oğluma doğumuma 30 gün kaldı eşim doğumdan iki gün önce kuracak
penbe_karisi duygumfoca yaa 🥹benim kurulu silinip çarşaflar serilecek arkadaşım tozlanir falan dedi kafamı karıştırdı biraz 🥹
penbe_karisi beautiful_ beşik kurulu kizz😁🤣sadece silinip çarşaflar serilecek 🤣🤣🤣artık yarın yaparım bugün çok yoruldumm
beautiful_ penbe_karisi yaa baş ağrısından ne okuduğumu biliyor muyum 😂😂🤦🏻♀️ ee o zaman kolay gelsin bebeğim temizlikleri bitirdin mi bari?
penbe_karisi asil15 evet ya yoksa aklım hep orda bugün yoruldum biraz yarın ilk işim beşik temizligiiii
asil15 penbe_karisi ay bende dolap için sarma sardım çok yoruldum ufak yemek hazırlığı yapiyim dedim bende hafta sonu beşiği hallederim inşallah sanada simdiden kolay gelsin canım
ikiprensesannesi___ penbe_karisi ya kuzum 😍sağlıkla gelsin minik heyecan var mı heyecan kız haket sizin cinsiyet ne😁
duygumfoca penbe_karisi üzerine pike vs bişey örtersin canım tozlanmaz az kalmış zaten sağsalim sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah 🙏🏻 🥰
penbe_karisi ikiprensesannesi___ yok valla heyecan sadece su günler çok yavaş geçiyor diyeee sinirrrrr oluyorum 🙄🙄🙄kizzz oğlan ya bizimki 🤣
Elifinizz5461 penbe_karisi Bence hemen yapmalısın hiç bekleme bebiş doğacak nerdeyse 🥰 ben 35. Haftadayım herşeyim hazır diyebilirim en son hastane çantasını hazırladım aradan çıksın artık dedim 😊
ikiprensesannesi___ penbe_karisi yeni öğrendim amaaa evet evet son günler dona kalır geçmez sanki ya sağlıkla gelsin minik adam 😍
penbe_karisi vanilya_kokusu_ kız bana niye geçmiyor bu zaman resmennn gunlerrr sanki hafta olduuu bana
vanilya_kokusu_ penbe_karisi geçiyor aşkım geçiyor selametle olsun da sağ salim çıkarsın inşallah o doğumdan kendine bol bol dua et 🙏🏻🫶🏻😍🥹