kurkmantosuzmadonna kimchikimdi ay bir gün bu soruyu sorar mıyım diye düşünüyorum. 😄 Bacım zayıf olmak da kötü. Mesela çok beğendiğim pantolonlar üzerimde hiç hoş durmuyor. Bacaklar ince ince. 😂
kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Olsun hayatim, daraltırsın😂 Şaka bir yana her şey gönlünce olsun çiçeğim eminim bu yıl sonuna kadar o soruyu soracaksın😂
kartanesi___ kimchikimdi Ayy geldim geldimmmmm🥳hamilelikte 15 kilo almıştım. Doğum yapalı 11 gün oldu, 9 kilo verdim kaldı 6 kilo😙
kimchikimdi kartanesi___ Kız maşAllahh bi bende mi ters tepti ben kilo aldım 😂😂 Dikkatli ver askim emziriyorsan güzelce beslen yorma kendini💖
yasemincel65 kimchikimdi benim bebem hala göbüşümde, ve ben de baya (14 kg)kilo aldım. Bayramda da muhtemelen lohusa olucam 🥹🥹🥹 inşallah lohusalıktaa ve diğer süreçte hızla veririm. Bari yaza fit girelim yoksa kafayı yiycem 😕😕😬😬😬🥹🥹🥹
kimchikimdi yasemincel65 Askkkkim emziren ve hamile olan annelerimize her şey serbest 💖 hiç kendini sartlama🐣
yasemincel65 kimchikimdi valla çok çok kafaya takıyorum ama kilo alımını da önleyemiyorum neyse az kaldı bebem gelsin de gerisini hallerim beni gaza getirin 😂😂😂
kimchikimdi sevaldqn1 Bunun için spor şart yavru güzelce alırsan şekilli bacak ve kalçan olur hariiiikaaa