kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Ne güzel asko ya ama kendini nasil mutlu hissediyorsan o daha önemli tabii🌸💖 Cicibebe, protein tozu, bal, tahin, ceviz, badem, fıstık ezmesi bunları kendine göre shaker yapabilirsin yavru bomba kilo alımı oluyor tabi yağdan 🌸
kurkmantosuzmadonna kimchikimdi ah bunların hepsini denedim canım. Metabolizmam hızlı çok alamıyorum kilo. Ful karbonhidrata yüklenmem lazım. O da hem çok sağlıklı değil hem de oğlumdan dolayı totom yer görmüyor yediğim de eriyip gidiyor. Valla çok istiyorum şöyle 60 kilo olayım.
kimchikimdi QueenBahar_ Kiaaazz fowjdlajxpqk yetişemiyorum telefon nanay valla xpwmdlwmfp giremezsem bilin ki telefonum bozuldu eşimle kavga ettik geldi direkt telefonu attı pis mahvetti beni ya 😂
kimchikimdi Deleted33000 Yok yok yavru yapma zaten bol bol sütün olsun inşAllahh 🐣💖 MaşAllahh MaşAllahh
kurkmantosuzmadonna kimchikimdi ay bir gün bu soruyu sorar mıyım diye düşünüyorum. 😄 Bacım zayıf olmak da kötü. Mesela çok beğendiğim pantolonlar üzerimde hiç hoş durmuyor. Bacaklar ince ince. 😂