jalepone kimchikimdi ay ne kötüsün ben bayrama kadar büyk ihtimalle 5 kg daha almış olurum 😂 bu yolda seninle ilerleyecek arkadaşlara başarılar diliyorum özellikle bu dönem de zayıflara hasetliğim kıskançlığım var hiç birisini göresim yok 😂😂
bsrbrkysr184_ kimchikimdi beybisi benim 1 ay doğuma var 40 gün logusalık bitsin bende burada olurum inşallah 😅🥰
kimchikimdi bsrbrkysr184_ Hayır aşk, emzirme döneminden sonra bi 6 ay kadar 🥹💖 Sonra tekrar post açarız merak etme 🐣
beautiful_ kimchikimdi yaaa ben kendimi kötü hissettim neyse ben gebeyim 🤣🤣😀🤣 oruç tutarak verecem fazlaları derken oruçta daha çok kilo alıyorum ben 😀😀😀
kimchikimdi beautiful_ Kız sen zaten ye iç keyfine bak, oruç tutmak sağlıksız güzelim emin misin? Baya bir süre ac kalmış olacaksın bebekte ac kalacak
kimchikimdi sevaldqn1 Bunun için spor şart yavru güzelce alırsan şekilli bacak ve kalçan olur hariiiikaaa
jalepone kimchikimdi 😄😄 ay inşallah herkes doğumdan sonra birden 7 8 kg gidiyor diyorlar umuyorum öyledir yoksa bu kiloları ver ver bitmez 😄