ozpo Regenesis max, ayrıca magnezyum ayrıca d vitamini damla- bunlar doktorumun önerdikleri Ama b12 ve demirim düşük çıktı b12 iğne oluyorum ek olarak demir ilacı alıyorum.
esroos ozpo kaçıncı haftadan itibaren regennesis kullanıyorsunuz bana yeni yazıldı içeriği çok güzel fakat folik asit beni düşündürdü
mervekalkann İkinci trimestera kadar prefolic plus ikinci trimester itibariyle regenesis max + feramat + devit d vitamini damla olarak kullanıyorum. 18+2 yiz şuan kansızlık, vitamin vs. problemim yok ilerisi için olmasın diye önlem amaçlı veriyorlarmış.
hilalleee selime44 ben pregnommax kullanıyorum 8. Ayımdayım bağışıklığım bile güçlendi normalde çok hasta olurdum hamilelik boyunca olsam bile çok çok hafif atlattım. Depolarım da iyi şu an. Ayrı olarak Gynoferro sanol demir hapı ve dvitamini damlası
Ayca517 selime44 merhabalar bende elenatal 2 kullaniyordum degistirmek istiyorum bacaklarima cok kramp giriyor ve pek memnun degilim sanki ocean mummy mi kullanmistinz
nuriyegcl Multivitamin olarak ocean mummy kullanıyorum memnunum onu kullanmıyor olsaydım pregnom max düşünürdüm hemşire bir ablam onu da önermişti
sarilale123 nuriyegcl bana doktorum B12 ile şu anda demir ilacı verdi 1 ay olacak hiç bir Multi vitamini vermedi sorsam mı bilemedim
hazalg16 İlk 3 ay solgar folik asit kullandım, şimdi re genesis max plus, wellcare d vitamini, wellcare magnezyum kullanıyorum
sarilale123 hazalg16 doktorunuz nerede bunlar acaba bana sadece bir 12 ile demir ilacı verdi bu hafta randevum var ona göre sormak istiyorum 17+1′im
eslemoms İlkindede kullanmadım bunda da kullanmıyorum eskiden vitamin falan mı vardı annelerimiz anneannelerimiz ne kullanıyormuş yediğimiz her yemekte içtiğimiz her sıvıda bir vitamin bir şey var sonucta hiçbir sıkıntıda yaşamadık çok şükür
fundiiim eslemoms önceki gıdaların doğallığı şimdi yok Malesef.kendi demir kalsiyum kan depolarımızı güçlendirmemiz için veriliyor ki vitaminler
buse654_ eslemoms bende hiç bir şey kullanmıyorum bir sıkıntıda yaşamadım şu anlık 34 +4 haftalık hamileyim
esroos Deletedmom_8793 kaçıncı haftadasınız banada o yazıldı içerisindeki folik asitten ötürü biraz düşündürüyor 🫠
Aykerny İlk 10+6 ya kadar folidoce folik asit kullandım Haftadan beri Ragentra max second kullanıyorum multivitamin olarak çok memnunum Gyno ferro demir ilacı kullanıyorum D vit d3 vitamin kullanıyorum Magneral magnezyum kullanıyordum bu sefer değiştirmiş magosit yazmış daha kullanmadım