selime44 Vitamin almak istiyorum da Özel hangi marka kullanıyorsunuz Ocean kullandım midem bulanıyor son zamanlarda hangi markalar iyi 🥰🌹
yildiz93 selime44 kaç haftalık hamilesiniz doktorunuz vitamin vermedi mi? Ben regentra second multivitamin ve sidefer demir ilacı kullanıyorum.
tugbaatas _Umayinannesi ayyy o pregnomun kokusu ağız tadını komple bozmadı bitirene kadar neler çektim
esroos Deletedmom_8793 kaçıncı haftadasınız banada o yazıldı içerisindeki folik asitten ötürü biraz düşündürüyor 🫠
yildiz93 selime44 ben ilk haftalarımda foli b plus kullanmıştım bende hiç bulantı yapmamıştı onu da araştırın isterseniz. Multivitamin daha ileri haftalarda veriliyor olması lazım
melismersin selime44 ben ilk 12 hafta sadece folik asit kullandım ama sanırsam değerlere bağlı olarak doktor ekstra vitamin veriyor. Bana vermediği için açıkcası araştırmayada girmedim hiç.
busecalimli 11+5im folik asit hala devam ediyorum: Folic us plus devit-3 damla, regenesis max plus kullanıyorum
bsrelif Halsizlik için = Multivitamin Ocean Mummy Kemik için = Stoporoz Kalsiyum Kan için = Gyno Demir takviyesi