ela1128 nurs33 evet ama duymadık gördük daha küçük dedi cihaz iyi olsaydı dinleyebilirdik dedi doktor ben ilk defa o kadar net gördüm minicik birşeyin attığını 🥹
aleynau 3 şubatta kan vermiştim değerim 740 çıktı 10 şubatta yine verdim 2480 çıktı doktor beta az yükseliyor dedi kese şekli düzgün değil pek dedi zaten vakşnal olarak görebildi keseyi sizce bi sorun var mı
nurs33 @aleynau evet beta biraz yavaş yükselmiş gibi ama bi kaç gün sonra tekrar bi gidin isterseniz o zaman kese de büyümüş olur daha ne belli olur her şey
uyuyanguzel3 melegim91 devam eden ağrılarla birlikte kan gelirse acil gitmen gerekiyor hastaneye 7. Haftadan itibaren kalp atışını duyuyacaksiniz ben geçtim o ayları ikinci trimesterdayim bir level zor burası 😁
melegim91 uyuyanguzel3 Evet 2.hamileliğimde yoğun kanama ile hastanede yatmıştım bir ay Allah bunda yaşatmasın insanın ömründen ömür gidiyor 😞
uyuyanguzel3 melegim91 aslında bunun iyice araştırması lazım Allah korusun 3. Gebeliğin de böyle birşey ile tekrardan karşılaşmani istemem o yüzden sordum bence siz bir ay sonra tekrardan kontrol rutunine gidin gerekirse en iyi özel hastanedeki kadın hastalıkları ve doğum uzmanına başvurun incelesinler ona göre önlem alırsınız tekrardan hamile kalırsınız inşallah sağ salim kucağıniza almak nasip olur 💓
nazende17 melegim91 şu an birebir aynıyız 6+5❤️ bende de regl sancısı gibi ağrılar oluyor😥 ultrasonda ne gördünüz kalp atışı duydunuz mu
uyuyanguzel3 nazende17 çok ağrınız var ise doktora gidin kanama var mı diyede bakın çok ağrılı olmasi iyi birşey değil stresten uzak durun ağır şeyler kaldırmayın belki gebeliğin riskli olabilir tabi ki olmasın inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız bebeğinizi ama ihmal etmeyin bunu
uyuyanguzel3 buse1223 canım bazen keseyi göremiyorlar karından o yüzden vajinadan bakıyorlar devlet hastanesi vajinadan bakmıyor karından bakıyor ama anlamayan doktora denk gelirsen olan çocuğu bile aldırrlar sana tüm gün kan ver durur taaki karininda biraz büyüyüp gözükene kadar benim başıma geldi yanlış yerde duruyor aldiralim dedi görünmüyor kesen dedi özele gittim vajinadan baktı var zaten sürekli bakmazlar bir iki kere bakar hiç utanma çünkü utanılacak birşey değil kadın doktora gidersen daha rahat olursun orda sana örtü veriyorlar altını çıkartıyorsun sadece örtü ile duruyorsun doktor zaten açıp bakmıyor orana:)
fnurcann Kızlar merhaba, bende bugün doktora gittim. 5+3 de keseyi görmüştü. Bugün 7+3üm, ultrasonla baktı çok şükür kalp atışı duyduk 🙏 ama ultrasona göre 6+5 dedi oda normalmiş 🌺 Allhım yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsinnn
melegim91 uyuyanguzel3 2.çocuğumda kanama ile 1 gece yatış yaptım ama bebeğim doğdu hatta kızım şuan 3.5 yaşında çok şükür ve ben 3.ye plansız olarak hamile kaldım şuan lekelenme durumu vs yok tecrübeli sayılırız artık hangi durumda gitmem gerektiğini biliyorum tavsiyeniz için teşekkürler yinede🌸