melegim91 uyuyanguzel3 2.çocuğumda kanama ile 1 gece yatış yaptım ama bebeğim doğdu hatta kızım şuan 3.5 yaşında çok şükür ve ben 3.ye plansız olarak hamile kaldım şuan lekelenme durumu vs yok tecrübeli sayılırız artık hangi durumda gitmem gerektiğini biliyorum tavsiyeniz için teşekkürler yinede🌸
uyuyanguzel3 melegim91 anladım canım ben sandım ki iki gebeliğin de düşük oldu o yüzden dedim Allah bağışlasın canım
melceyce melegim91 merhabalar tecrübeleriniz dayanarak size sormak istedim 🌸 şu gibi akıntı normal mi 6.haftada
uyuyanguzel3 buse1223 hayır kanama o yüzden olmaz aleti sadece gezdirecek içine sokma durumu olmayacak o yüzden endişe etmeyin lütfen
uyuyanguzel3 buse1223 rica ederim canim benim benim ikinci gebeliğim benimde baktılar ilk zamanlar bir ay sonrasi karnınızdan kontrol edecek doktor 💙
1kizannesi1hamile melegim91 dün öğrendim hamile olduğumu bugün doktora gittim 5+2 dedi keseyi göremedi olusmaya başlamış ama net gorunmuyor dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kızlar
ccctttt umay30 benimde 29 ocak 80,7 1 şubat 469 Bu değerden sonra 6 şubatta gittim kese göründü bebek yoktu 5 haftalık kadar dedi Sonra tekrar kan verdim 9 şubat 8998
ccctttt 1kizannesi1hamile ben ilk kızımı 8999 da öğrendim 5 haftalıktı yine keseyle birlikte görmüştüm bebek yoktu. Bu bebekte 80 ile öğrendim çok tuhaf
melceyce Merhabalar 🌸 6+4 benimde bugün çok fazla akıntım oldu su gibi iç çamaşırm ıslandı öyle söyleyeyim yaşayanlar var mı normal mi bu durum sizce şimdiden çok teşekkürler 🙏