melegim91 1melekannesi3858 ne güzel kalp atışını duyduğumuzda da buradan heyecanla paylaşırız inşaallah günlerde geçmek bilmiyor bekleyince 🙃
melegim91 1melekannesi3858 hamilelik= korkular demek hareket etmese sıkıntı çok hareket etse gene bişey mi var acaba ama çok güzel zamanlar 🫠
ela1128 melegim91 bende bugün 7 haftalık oldum diye biliyordum ilk kontrolüme gittim 6+1 çıktı ama kalp atışını gördük çok şükürrrr🥹🧿
melegim91 ela1128 başlarda ultrason ile uyumsuzluk oluyor sonradan açık kapanıyor maşallah darısı başımıza 😊
gebebayan iremnurr0 son regl tarihim 28 Aralıktı canım bugün 6+2 yim 17 sinde çağırdı doktorum kalp atisi için insallah . Küçükse de duyamiyabiliyosun bazen garanti olsun diye 8 haftamiza doğru gidecem yani
gebebayan melegim91 evet her hamilelik farklı oluyormuş derlerdi inanmazdım ama şimdi yaşayınca hak veriyorum 🤭
nurs33 Siz sağlık ocağına bildirdiniz mi kızlar biliyorsunuz zorunlu bende bugün gittim unutanlara hatırlatmak istedim 😊
nurs33 Kızlar sizde bulantı baş dönmesi vs başladı mıı bende sadece halsizlik ve sürekli uyku hali var
ela1128 nurs33 evet ama duymadık gördük daha küçük dedi cihaz iyi olsaydı dinleyebilirdik dedi doktor ben ilk defa o kadar net gördüm minicik birşeyin attığını 🥹